Siz yazdýnýz ?
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz yazdýnýz ?
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Kap : Borsamýzýn 12/04/2019 tarihli kararý ve Sermaye Piyasasý Kurulunun 02/05/2019 tarihinde onayladýğý izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzý gerçekleştirilen CEO Event Medya A.Ş.'nin, 18.800.000 TL nominal değerli sermayesini temsil eden paylarý Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarýnca kota alýnmýş olup, halka arz edilen 6.800.000 TL nominal değerli paylarý 31/05/2019 tarihinden itibaren 4,80 TL/pay baz fiyat ve "CEOEM.E" kodu ile Borsamýz Ana Pazar'ýnda A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktýr. İlgili sýrada maksimum emir değeri 100.000 TL olarak belirlenmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap :
Event Medya A.Ş. CEOEM.E işlem koduyla 31/05/2019 tarihinden itibaren (BUGÜN), Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacaktýr. (Baz Fiyat:4,80 TL, Maksimum Emir Değeri: 100.000 TL)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
4.80'den almadýðý hisseyi 5.50'den alýp hisse 3 lira olunca küfür kýyamet insana KY denir
2 tavan olacak dýyen hýyar ne odu oldumu 2 tavan1 tavan býle olmadý
bu þirket siyasete batmýs. 1 lot alýnmaz. son ky ye gecýrme operasyonu halka arzda
akp gider bu þirket biter. ki akp cogu buyuksehýrý kaybettý kým bunlara iþ verecek..
Yer Ýmleri