3 lira bu hisse için hayal mi arkadaþlar ytd
VAKFN Konsolide 2017/6 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 11199000 Yýllýk Deð%:10
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
arkadaþlar daha önce çok oyalamýþtý.1.68 den alýp bir süre baský yedikten sonra 1.73 den satmýþtým.ayný gün tavan oldu.tabi nerden bileceksin tavan serileri baþlayacaðýný.1.68 den 5.5 kadar yükseldi.malum sonra brüt takasa alýndý.þimdi fiyat 2.85. demem o ki.tekrar bir tavan serisi yaþayacaksa brüte alýnmamak için bir destek lazým.bedelsiz haberi yada buna benzer biþey..bu durumda önceki zirvesini de aþmasý hatta çok daha yukarýlarý muhtemel.
ama katýlýrsýnýz ama katýlmazsýnýz.fikrim bu þekilde.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.bana uyup da hareket etmeyesiniz ha...sadece bir ihtimal,kafamdan geçirdiðim.....
SM-J500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaðýt Spk onayý geldiðinde bile bir tavan çekemez. Tahta yapýcýnýn nefesi yetmez. Daha önceki hýrsýzlýðý zaten ''Milli Hýrsýz'' ýmýz yapmýþtý. Hayaller tatlý, gerçekler ortada. Kaðýdý yükseltsinde yüzde 2 þer 3 er yükseltsin bize yeter, bu çapsýzlardan çok þey beklemeyin.
Konsolide beyanýndan dolayý bugün belki bir 10 kademe yukarý atabilir,o da çok zor.. ytd.
Son düzenleme : Iron-i; 08-08-2017 saat: 11:07.
milli hýrsýz brüte yakalandýðýnda elinde ne kadar hisse vardý tam bilmiyorum,þu anda ne kadar var elinde yine bilmiyorum,belki bilenler vardýr.ama elindekileri g..tüne sokacak hali yok.ekindekileri çýkarmak için illa yükseltmesi gerekecektir.kaldý ki bu topiðin mepet kadar takipcisi yok.en azýndan mepet kadar ky yok burda.ben hala fikrimi koruyorum.ama belki de siz haklýsýnýz.yaþayýp göreceðiz
SM-J500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milli Hýrsýz elindekileri 3.50 lere çýktýðýnda çýkarmýþtýr. Geçen ay 100 bin almýþ onuda satmýþ. Diðer aracý kurumlardan alýyor zaten, beraber çarpýyorlar milleti. Þu an için topladýðýna dair bir sebep yok.Herþey mümkün.
Yer Ýmleri