Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
https://youtu.be/4sdrM6XPDrc
TR de imrendiðim evlerden biri. Yeni izledim
Arsa kiralýk, evin maliyet 50-60kdan baþlýyor 150ye kadar yolu var dedi.
Þehirden kaçmak isyeyenler için ucuz yollu bir alternatif.
Rakamlar uygun geldi de ?kiralýk arsa?
YTD
konteynýrda yaþamaya hiç imrenmedim
ama böyle bir ev hayalim varhayal edeceksen büyük edeceksin
https://www.youtube.com/watch?v=8t5Z-pVjYAE
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Ýzmir veya Aydýn civarýnda çiftlik evi almak veya yapmak istesem en uygun bölge olarak fiyat/performans, ilçe kalitesi, köylü kalitesi ve yaþam kalitesi açýsýndan hangi ilçeyi bölgeyi tavsiye edersiniz?
Ýzmir bana uygun, çünkü Ýstanbuldan gitmesi gelmesi kolay ve denizi güzel. Diðer yukarý taraflarýn denizi bana uymuyor.
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý: Temmuz ayýnda kredili konut satýþý, 141 bin 434 iþlemle geçen yýlýn ayný dönemine göre yüzde 1000 arttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Toplu yerleþim dýþýnda ( en küçük köy olabilir, köy dýþý olmaz ) müstakil ev yaptýrarak yaþamak isteyenler 40 kez düþünmeli. Artýk ülke eski ülke deðil. Ne idüðü belirsiz tonla adam ortada dolaþýyor. 3-4 yabancý bir araya gelerek çete oluyorlar. Gündüz bahçenizle meþgulken bile , bu tipler gelerek canýnýza malýnýza kast eder , az ilerideki otomobile binip giderler.
Bu yýl bu tip vakalar çok oluyor. karadenizde evler daðýnýktýr ama hepsi silahlý ve arazi çok engebeli olduðundan kaçýþ zordur. Buralarda bile harmandan fýndýðý, çayý yükleyip gidiyorlar. Benim köyde mezarlýðýn ve 2 ayrý tarlanýn etrafýndaki fens telini toplayýp gitmiþler.
Bi tane ev vardi satis icin anlastik, fakat tatil nedeniyle gecen hafta olmasi gereken tapu islemi yarina kalmis oldu.
O arada dolar altin ne varsa firladi.
Bu ortamda ne yapmali, ev dolar fiyatindan iyice olu fiyata gitmis olacak yarin, vazgecmeli miyim?
Yer Ýmleri