Siz gene iyisiniz en tepeden alan adama bile yüzde10 zararla çýkma þansý vermiþ.
Oyayo da ise en tepeden 2.43 ten alan adam þanslý ise ertesi gün 1.65 ten çýkmýþtýr.Yüzde 32 yapar.
Asýl Oyayo yatýrýmcýsý zarar gördü.
Siz gene iyisiniz en tepeden alan adama bile yüzde10 zararla çýkma þansý vermiþ.
Oyayo da ise en tepeden 2.43 ten alan adam þanslý ise ertesi gün 1.65 ten çýkmýþtýr.Yüzde 32 yapar.
Asýl Oyayo yatýrýmcýsý zarar gördü.
Günde 5 sefer devre kesersen, bürüt takasa girersin
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan öztürk ile akraba galiba, NERÝMAN ÖZTÜRK'e iþlem yasaðý gelmiþ
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK þikayetten söz eden oldu.Kardeþim hiç bir þey çýkmýyor.Bazý iþbirlikçiler var konunaklý.Ýçerden hisse satýþý yapanlar var ne tesadüf deðil mi.Bu ülkeden güven bunalýmýndayým sizleri bilmem.
.
SM-C9000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
KAP : Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, OZGYO.E, VKFYO.E paylarý 25/12/2018 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 08/01/2019 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat iþlem yöntemi ile iþlem görecektir.
VBTS kapsamýnda OZGYO.E, VKFYO.E paylarýnda uygulanmakta olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý ve brüt takas uygulamasý ise tek fiyat iþlem yöntemi ile birlikte 08/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mahvetti tahtayý bizim suçumuz nedir.bu panda herkesi uyaralim ne olur.https://www.facebook.com/groups/6025...2570090202832/
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKFYO Solo 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 102296 Yýllýk Deð%:10008
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri