Originally Posted by
gundwane
Dolar da dediðin gibi 2017 yazýný yaþýyoruz..
Ben o zaman da gördüðümü yazýyordum þimdi de..
5.51 den bi stop kondu gibi gözüküyor..
Aðustos ortasýndan itibaren evet dolar da MB sý için marj baþlamýþ oluyor 1 seneye göre getirisi eksiye geçmiþ olacak çünkü..
Kademeli sürebilirler..
Diðer yandan CAATSA ve HALKB diyorum..
HALKB da ya bir uygulama yada bedelli gibi bi beklenti var..
Fiyatlamalarý dipten dibe savrulmak üzerine..
Diðer bankalar ile tamamen ayrýþtý..
Abi bunlarýn hiçbirini düþünme tekniðe bak. 2017 de eylül ayýnda hiçbir olay yokken 3,36 dan döndü bu, ozamanda hergün basýyorlardý her sabah 09,00 mesai vs.vs. sonra vize krizi geldi yok baþka krizler ama olay suriye opreasyonuyla 2018 nisanda patladý 4,90 hareketi ve ilk yüksek faiz artýþý orada geldi.
Þuanda 5,51 de 1 haftada 5,60 dan 5,50 ye indirdiler fed gecesi 5 dakikada 5,62 ye çýktý.
Ek olarak dikkat edin merkez bankasý viopdan çekildi, yaklaþýk 3 aydýr 1 kontrat pozu yok adamlarýn en son yüklü pozu bu ay aðustosda var ondada maliyeti 6,06 TL.
Hepsini geçtim bu kamulara dolar sattýrma sevdasýna adamlarýn öz sermayelerini eritti bu gerizekalýlar. Ziraate giren para 4,5 milyar TL 1 milyar daha girse þuna eder 1 milyar dolar.
300-500 milyon dolar için kýç atan adamlar bunlar ya, 6 ayda sadece 1 bankada batýrdýklarý paraya bak.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri