Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi düþüncelerim hayali çalýþmalarýmdýr. Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim. Trade at your own risk
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Para gizlemek kolay, yangýn riski ilk sýrayý alýr .. evde parke varsa, köþe tarafýndan bir parcayý kaldýrýn... bazalarýn baþlýðý oluyor arka kýsmý genelde siyah bir kumaþ ile kaplý, býraz sökün... ucuz duvar saatý geniþinden bir tane alýn 4 vidaya bakar... yapý marketinden ince kontraplak alýn, aklýnýzýna yatan heryerde gizli bölme oluþturmak için kullanabilirsiniz.. çekmece altý, sandalye altý, sehpa altý vs...
Ýstanbul seçim sonuçlarýnýn açýklandýðý
(23) Haziran'dan bugüne
(4) saatlik grafik üzerinden dolartl nin seyri.
Bu süreçte neler yaþanmýþ buyrun.
https://twitter.com/switrabel/status...61166688833536
Keske birakabilsek su zikkimi
Yine de azaltmayi deneyecegim. Yok artik oyle surekli sigara yakmak
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 sene olmuþ býrakalý..
Kim ne derse desin, herkesin kendine göre bir irade olayý vardýr. Bir þartlanma mücadelesine kendini sokmasý gerekiyor.
Ben belli bir yaþ þartý koymuþtum. O güne geldiðim gün, cebimde yeni açýlmýþ içinden 3 dal içilmiþ paket vardý. Masaya koydum ve býraktým. O paket gözümünün önünde 5 sene durdu.
Þimdi o zýkkýmý býrakýpta sigaralý ortama girince atarlananlarý öyle bir anlýyorum ki sormayýn gitsin.
Bu da böyle bir anýmdý.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Yer Ýmleri