Ýlk 7 kur ayaðýndan sonra teneke kola 2,5 olmuþtu. Þimdi 3.5 acayip sinirliyim. Verdikçe veriyorlar.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýlk 7 kur ayaðýndan sonra teneke kola 2,5 olmuþtu. Þimdi 3.5 acayip sinirliyim. Verdikçe veriyorlar.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BÝST 99.000 altýna indi
*suriye ordusu, ülke'nin kuzeybatýsýnda muhaliflere karþý operasyon baþlattý, türkiye'yi ateþkes anlaþmasýndaki taahhütlerini yerine getirmemekle suçladý
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
altýn ons 1465 soktu çýkardý mýydý neydi o.
Sosyal medyayý okudukça paranoyak oldum. 6 aydýr toprakta sakladýðým dövizleri ne yapacaðým kara kara düþünüyorum. Dövizlere el koyacaklar, bir kararname ile TL ye çevirecekler felan diye korkuttular kucakta döviz taþýttýrýyorlar. Faizinden oldum, her gece hýrsýz korkusundan uyuyamaz oldum. tatile çýkmamýz gerek ama döviz ayak baðý oluyor. Bazen sinirleniyorum, hepsini götüreyim Diyanet vakfýna baðýþlayayým, afrikada ki ümmet aç kalmasýn diyorum. Sesli düþündüðümde oðlan sopayla kovalýyor.
Þimdi tatile giderken bankaya yatýrsam, dönüþte çeksem diyorum lakin ben bahtsýz bedeviyim, 6 ay da olmayanlar tamda bu günlerde olur mu olur. En iyisi tatilde sýrayla denize girmek ve sýrayla uyumak galiba. Bu olaya parayla rezillik denir.....
Global krizi fiyatlýyor.
Global krize deðerli TL ile gireceðiz.
Bakalým nasýl olacak?
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Durumlar ciddi bu sefer galiba...ABD-Çin arasýnda...
Kaz Daðlarýnda da halk yeni bir destan baþlatmýþ bugün...Ülkesini seven defansa gelsin durumu var orda da...
Yer Ýmleri