DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Türkiye'nin ekonomik gidiþatý döviz kurlarýnýn yükselmesini gerekli kýlýyor ama hükümetin güçlü ayak diremesi kýsa vadede piyasa oyuncularýna tl'nin deðerlenmesi üzerine oynamalarý için fýrsat veriyor.
Ancak dövizde bugünkü yükseliþ hükümetin Suriye politikasýnýn çökme ihtimaline karþý bir tepki gibi görünüyor. ABD'yle yürütülen güvenli bölgenin Türkiye için pek de güvenli olmayabileceði ihtimalinin kamuoyumuzda iþlenmesi, AKP'yi 3 belediyeye kayum atayarak þahin duruþunu teyit etmeye zorladý. Piyasalar bunu bir köþeye yazdý.
Ama þu anda dövizde fiyatlanan, Morek'teki TSK Gözlem Noktasý'nýn Suriye ordusunun aðýr saldýrýsý altýnda olan Han Þeyhun'a nakline karar verilmiþ olmasý. Bu adýmýn amacýnýn Suriye'nin önünü kesmek mi yoksa TSK birliðini kuþatma altýnda kalmasýna engel olmak mý, pek bilinmiyor. Ama neresinden baksanýz Suriye ordusu ile TSK'nýn çatýþmaya bu kadar yaklaþmýþ olmasý piyasalarý rahetsýz etmesi gayet normal. Rusya ile tekrar papaz olmamýz bile piyasanýn izlediði riskler arasýna girmiþ durumda.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Ýng vermiyor.
Adamlarda dolar hesabý,menkul hesap ve vadeli hesap vardý. Bana kredi vermedi.
Daha önce iki kere taþýt kredisi çekip ödemeleri hiç aksatmadigim halde .
Tabii mobil baþvuru idi benimki.
Telefonlada yaptým baþvuru þubeye git dediler .
Bende dolar hesabý vadeli hesabý vs i kapattim.
Þubeye gideceðim bordro getireceðim otomatik fatura talimatý vereceðim vs vs.
Ugrasmadim.
En para da 6 aydýr varým. Mobilden hemen çekiyorum.
Ýng vermezse en para ya bir bakýn derim.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
En paradan sonra, Akbank, Yapý Kredi, TEB online kredide iyiler, fakat onemli olan kredi faizleri.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Eyvallah Reha Bey. Bir deneyelim bakalim.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak sen sunlarin yaptigi ise
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz konu dýþýna çýkayým, Çok gýcýk olduðun birisi var.Hatta görmeye bile dayanamýyorsun. Uzaklaþma imkanýn da yok. Adam öldürmek büyük suç ve cezaevi koþullarý da düþünüldüðünde caydýrýcý oluyor. Peki ; þahsýn katýldýðý bir eðlenceye, düðün- niþan, meyhane her neyse diðer kiþi de katýlýr ve orada neþelenme babýnda havaya sýkarken bu zatý vurursa ne ceza alýr ?
Benim böyle düþüncem yok. Pazarda 4 kiþinin hararetli muhabbetine kulak misafiri oldum ve çok da ilgimi çekti. Bir araþtýralým bakalým örnek olaylarda ne olmuþ ?
Yer Ýmleri