Mac 6-1 su anda
Mac 6-1 su anda
Bloomberg'te proðram sonunda Barýþ'ýn yüzü fena düþtü.
Kimbilir millet neler yazdý.
Adam gerçekten troll'ün önde gideni.
Millet DTH leri bozmuyor diye çok üzgün.
En fazla 1 hafta 200 gunluk altýnda kalýrsa bunun tek sebebi yarýn ki Fed olur.abd faiz indiriminin ekonomisinin isinmasini çok beklemeyiz en kötü ihtimalle.yani yapýlan indirim bir þekilde yanlissa bunu görmek çok uzun sürmez.3 ay içinde aþýrý ýsýnýyor denir ve daha sert artýrýma göz kirpilir.ytd.
Bir de 10 MÝLYAR dolar girdi palavrasý var.
Borsa düþüyor, dolar düþüyor, tahviller düþüyor.
Nereden geldi ? kimse bilmiyor, bilginin kaynaðý ne? bilen yok.
Bakan çýktý, geldi dedi.
Sonuç ,bunlara inanan güvenen bozsun dolarýný.
Tv kanalýndan bakanýna hiçbirine zerre güvenim yok.
Dolar toplamaya devam.
Eskiden hisse nette 507’yi takip ederdik. Þimdi twitterda devam ediyoruz. Siyasetten baðýmsýz yazar. Yazdýklarýnda bence problem yok. Deniz43’te benim gözümde rxpu ile 507 karýþýmý gibi gözüküyor. Onuda dikkatle takip ediyoruz.
Sanýrým ilgili tartýþmayý aþaðýdaki yazý baþlattý
https://m.karar.com/yazarlar/ibrahim...-varligi-10867
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Dolarýn düþmesine Fed indirimi yetmez .para basmasý lazým .riskler gece gibi üstü örtülü þu anda.gunes doðduðunda kabak gibi görünecek açýk yerlerimiz hem ekonomi hem siyasal askeri sosyal.merakla bekliyorum.dolarin düþmesi çok iyidir.keske bi kaç yýl artmadan buralarda kalabilse.ytd.
Yarýn faiz indirimi gelirse bayram sonuna doðru bende 5.40 ve altýna geleceðini bekliyorum. Az miktar buralardan da alým yaptým bakalým yine bir bayram öncesi ve bayramda düþüþ yaþanacakmý?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri