bende þimdi onu düþündüydüm
sýrf kendi karizmalarýný çizdirmemeye not düþürmemiþler
bende þimdi onu düþündüydüm
sýrf kendi karizmalarýný çizdirmemeye not düþürmemiþler
Sayýn adminim. Bi küfür edicem bu dolarý baskýlayan emeði geçenlere, banlamazsanýz[emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amaçlarý dolarýn düþmesi yönünde algý oluþturup yerlilerin dolarýna çökmek ellerinde dolar yok vatandaþin dolarý satýlýyor merkez su anda ekside ziraat vskif halkta muhtemelen öyledir. Tatil sezonunda gurbetçi dahil 30-40 milyar dolar girer Ekim sonu belli olur durum
Döviz alýþ satýþ vergisinden anlamanýz lazým yerlinin önünü kesmek için kurban bayrami da etkili olur döviz satýþi için lakin Ekim ayý itibariyle yada yabancý bir ekonomi ajansýnýn tesbiti yada müdahalesi dolarý ziplatir daha onceden swapta oldu þimdi onlar o tedbiri alýp balyoz gibi darbe indirirler. Bu sefer öyle bir hamlede iki haneli rakamlara gidebilir. Bu geçici
Not dusmeyince hafif hafif artýþ var dolarda. Pazarteside endekse basarlar artýk nasýlsa bot düþmedi borsada yüzde 3 ila 5 ekþi yazdimi tamamdýr.
Ulan bugün tuprasa yüzde 5 Turkcell yüzde 5 Arçelik son 3 günde yüzde 20 ye geldi bu satýlan senetlerle cokonatmi alýyor bu yabancilar.
*standard and poors, türkiye'nin bu yýl yüzde 0,9 daralmasýný, gelecek yýl yüzde 3 civarýnda büyümesini bekliyor
*s&p: Bölgesel güvenlik riskleri, abd ve ab ile iliþkilerin bozulma potansiyeli de dahil olmak üzere çeþitli jeopolitik riskler sürüyor
*s&p: Türkiye'nin mali durumunu zayýflatma potansiyeli olan bir sistemik bankacýlýk sýkýntýsý olasýlýðýný görürsek, not düþürebiliriz
*s&p: Türkiye'nin ekonomik büyümesi, öngörülerimizin ötesinde önemli ölçüde zayýfladýðýnda, hükümetin mali performansýný da etkilerse, notlarý düþürebiliriz[
s&p: Hükümetin, türkiye'nin bankalarýna ve ekonomisine olan güveni artýran, ödemeler dengesi risklerini azaltan ve enflasyonda sürekli bir düþüþ getirecek güvenilir ve þeffaf bir ekonomik ayarlama programýný baþarýyla geliþtirmesi ve uygulamasý durumunda notlarý yükseltebiliriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þahsen Ekim ayý öncesi ful keþ dolara geçecegim bankada tutmam onunla ilgili kusitlams bile gelir ticari olmayanlara günlük bin dolar dan daha fazla çekemez satamaz gibi hamle de gelebilir herhangi bir saldýri da
Yer Ýmleri