Son derece samimi bir þekilde ve bilmediðim için soruyorum; TED Baþkanýnýn bahsettiði ve ülkenin güzel evlatlarý ile ailelerini ellerini düþüren bu sýnav baronlarý kim?
![]()
Son derece samimi bir þekilde ve bilmediðim için soruyorum; TED Baþkanýnýn bahsettiði ve ülkenin güzel evlatlarý ile ailelerini ellerini düþüren bu sýnav baronlarý kim?
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Universitelerin paralý olmasindan once lise cagindaki genclerimizin %70-80'ine ve velilerine ortaokul sonrasýnda meslek liselerine gitme psikolojisi verilmeli...
Kalan %20-30'una universitede bu millet burs da bulur destek de.
Abi þunu demek istedim de birileri yanlýþ anladý
Neyse son kez ifade ediyim gidiyim
Gecen hafta hastanede kan tahlil raporunda doktor ismi arapça iranca þu an cantamda
E madem ihtiyaç var o sektörlerde milliyetçi ol
Çið köfte is kolunda da olma milliyetci
Çok mu karmaþýk yaziyom ben ya. Bu ka basit mantýk iþte yahu
Bunu kreþ e gidene söyle Anlar güya hepimiz belli tahsili felaniz
Þimdi bunun bi parti savunuculugu yada ortam bilmemne þeyciligiyle alakasý ne? Adam sonra munakasayi kazanma icin bi de iftiracý çýktý ya. :-)))
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Eðitim sisteminin ve siyasi ortamýn meyveleri...
https://twitter.com/ateistveri/statu...13448952078336
ABD dünyanýn en fazla cari açýðý olan ülke. Yaklasik yýllýk yarim trilyon dolar cari açýðý var.. ancak bunu çevirebiliyor ve en kötü para basýp odeme þansý var.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri