-

Originally Posted by
altivec
+1
katılıyorum dostum,zaten bu dediklerin Milli Ekonomi Politikası gereğidir. Bugüne kadar hep yanlış MB yönetimi yapıldı milli değildi,şimdi milliye döndük,elhamdülillah
Benzini de aldın mı hep 50 TL lik.. OOh yan gel yat Osman.
-

Originally Posted by
bigmaster
size zahmet söyleyinde birde s . . . . . .. . r
Yapıyorlar zaten. [emoji35][emoji35][emoji35]
-
Bugün başlıkta ironi zirve yapmış, Sn altivec te ironide başı çekiyor. [emoji23]
-
-
Bloomberg haber geçiyor, Türkiye 1 yıla kadar vadeli bono vadelerini ötelemeye hazırlanıyor. Anapara ödemelerini erteleyecek.
-

Originally Posted by
Tinaz
Bloomberg haber geçiyor, Türkiye 1 yıla kadar vadeli bono vadelerini ötelemeye hazırlanıyor. Anapara ödemelerini erteleyecek.
Aman
Umarım doğru değildir.
-

Originally Posted by
Tinaz
1 usd 5.5612 tl.
Sabah gelir basicilar 5,50 ye yuvarlar
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı teşkilat yemeğinde konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, parti içindeki çatlak seslere göndermede bulunarak,"Sağda solda bazı duyduğunuz çatlak seslere asla kulak vermeyin, biz emin adımlarla yolumuzda devam ediyoruz. Seçimsiz dönemin, ülkemizi geliştirmesini AK Parti'de yenilenme ve birleşmenin gerçekleşmesini bekliyoruz." dedi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri