Zengin kesimin guvenini, orta ve alt tabakanin satin alma gucunu yok ederseniz sittin sene krizden cikamazsiniz.
Zengin kesimin guvenini, orta ve alt tabakanin satin alma gucunu yok ederseniz sittin sene krizden cikamazsiniz.
Uzun yola çýkacaklarýn dikkatine...
'' Arabayla tatile çýkanlara uyarýmdýr.
Geçen gün 2500 km yoldan döndüm. AKP'nin yaptýðý fahiþ fiyatlý otoyollara mümkün olduðunca girmedim.
Girmedim ama GBT ve radar sayýsýndan gýna geldi. Radar sayýsý inanýlmaz artmýþ. Ýyi bir þey ama bu biraz fesatça kullanýlýyor. Örneðin 90 km hýz sýnýrý gösteren tabelayý gördükten 50 metre sonra 70 km, bir 50 metre daha sonra 50 km hýz sýnýrýna düþüyor ve ardýndan þak diye elektronik radar sistemi.
Otoyoldan alamadýklarý parayý eski yolu kullananlardan radar ile daha fazlasýný alýyorlar.
Dikkat edin. Tabelada yazan hýz sýnýrýný %10 aþabilirsiniz ama ona bile güvenmeyin.
Asýl sýkýntý yol kenarýnda pusuya yatan radar arabalarý. Virajý döner sönmez tabela ve radar aracýný ayný anda görebiliyorsunuz.''
alýntý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bu yollar köprüler falan 10_15 sene sonra devlete kalýcak. O zaman fiyatlarý ayarlarlar ordanda iyi gelir devlete. Þimdi kýymetini bilmeyenler o zaman iyiki yapmýþlar diyecekler![]()
Sabah namazýný eda edip buraya asap bozmaya avdet etmiþsiniz bakýyorum.
Ýstatistiði yaptý yazýyor buraya,9 ay %50 boþ gidiyormuþ.
Ne diyelim.
Kafa bu.
Ulaþtýrma sektörü, anýnda zamlarý yansýttýðý için, enflasyondan en az etkilenen kesimdir.
Olsun olsun 5.000 aile,
82 milyon nüfus.
Derilerini yüzüyorlar ahalinin.
Sende yandaþ militanlýðý yapmak adýna burada döktürüyorsun.
Gidiyorsunuz.
Bir daha bin sene gelmemecesine.
Gideceksiniz.
Senin kadar eçeller bile uyanacak yakýnda.
Yer Ýmleri