TR 2 yýllýk tahvil 15,51 15,99 -3,00 15,79 15,51
TR 5 yýllýk tahvil 15,42 15,70 -1,78 15,42 15,42
TR 10 yýllýk tahvil 15,22 15,22 0,00 15,22 15,22
Babacan ile ilgili tek olumlu referansim kuzeninin g.doguda þehit olmasý.
Bilirsiniz siyasiler akrabalarýný pek askere göndermez.
Olurda ilerde yine devlet yönetiminde yer alýrsa aklýna o kuzeni ve tüm þehitlerimiz gelsin.
Ýnsan þerefi ve namusu üzerine yaþamalý.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Dil sürçmesi falan deðil.Originally Posted by escudo76 Yazýyý Oku
Arkadaþým ben diyorum ki bir gün suriye gibi olursak kafamýza bombalar yaðdýðýnda ahhh yanlýþlýkla ateist ölürdük demiyecekler
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Politikalarýnýn, Ülkeyi neticede ne noktaya getireceðinin, cahillikleri ile güzel bir itirafý..
Ýzlenimleriniz çok doðru,kadrosu buraya çakýlý 2-3 trol mutlaka var,20 yýldýr yurtdýþýnda çalýþýp,ekmek yediði kabý kötüleyen,ama yine oradan gayrimenkul almaya çalýþýp ,ayný anda 7-8 konu baþlýðýna sý... tip de var,birde son zamanlarda ben þucu deðilim ben bucu deðilim AMAAAA,diye cümleler kurup kendi hayal dünyalarýný burada paylaþan tipler peydah oldu,onlar iyice can sýkýcý,özlü söz:ya olduðun gibi görün,yada göründüðün gibi ol...
Bu biraz þeye benzemiþ Sayýn Ýzmirli_hoca,hani kerameti kendinden menkul ne halt ettiði belli olmayan sözde ''sanatçý''Seray Sever mi biri:fasulye pahalýysa ucuz bir þey yesinler,bak kafamýza bomba yaðmýyor ona dua etsinler diye laf sý..mýþtý...
Affýnýza sýðýnarak;ulan bu ülke yýllardýr terörle boðuþur,düþmanlarý hep var,en kötü zamanda bile aklýbaþýnda bir kimse çokýpta;kafanýza bomba yaðmýyor dua edin demedi...![]()
Yer Ýmleri