-

Originally Posted by
ajfa
güvenilir olarak türkiye'deki altın piyasasını online olarak izleyebileceğimiz bir site önerisi olan var mıdır?
şu anda anlık dolar/tl fiyatı ve ons fiyatı ile cumhuriyet altını 1776 gözüküyor örneğin. ama kuyumcu fiyatı 1750?
Telefonunuza HAREM ALTIN uygulamasını indirebilirsiniz.
Kuyumcular bile oradan takip ediyor.
-

Originally Posted by
ajfa
güvenilir olarak türkiye'deki altın piyasasını online olarak izleyebileceğimiz bir site önerisi olan var mıdır?
şu anda anlık dolar/tl fiyatı ve ons fiyatı ile cumhuriyet altını 1776 gözüküyor örneğin. ama kuyumcu fiyatı 1750?
https://piyasa.paratic.com/ bu site yardımcı olur.
-

Originally Posted by
ajfa
Siz piyasalar da yenisiniz galiba gördüğünüz fiyat satış fiyatıdır, kuyumcu alış fiyatı 1750 dir.
Takip konusuna gelince nadir, iar, harem den takip edebilirsiniz.
-
-
ABD ve Güney Kore savunma bakanlarının ikili yaptığı görüşmede, Hürmüz Boğazı'na asker gönderilmesi teklifi gündeme geldi. Son olarak Almanya ve İspanya'dan aynı talepte bulunan ABD, reddedilmişti.
-
-

Originally Posted by
EGEDUK
Telefonunuza HAREM ALTIN uygulamasını indirebilirsiniz.
Kuyumcular bile oradan takip ediyor.

Originally Posted by
ressam

Originally Posted by
NewsTR
Siz piyasalar da yenisiniz galiba gördüğünüz fiyat satış fiyatıdır, kuyumcu alış fiyatı 1750 dir.
teşekkürler sn. üstadlar. inceledim. çok kullanışlı ve yararlı app ve siteler. kullanacağım.
sn. newstr ben kuyumcudan alırken bana çekmesi gereken fiyat 1776 değil mi? eğer altını benden alacak olursa bana çekmesi gereken fiyat 1750 olması gerekmıyor mu?
-

Originally Posted by
NewsTR
Harem altında şu an dolar kuru 5,47-5,48 gibi...
Bu sitenin gram altın fiyatına nasıl güveneceksiniz...
Ha diyeceksiniz ki gram altının görünen fiyatı piyasadaki fiyat...
O başka tabi...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri