viop kapalý olunca hýzlý bir þekilde ema200 üstüne attý. bu hýzýný bir alýrsa viop kar etmez. cuma günü yaptýðým kademe þimdiden kar yaptý. dediðim gibi ema200 altýnda her noktadan alýnýr.almayan kafasýný çokkkkk vuracak.hedef XX. roket saðlam yakýt tamam.
abi, ema200 diyorum yýrtýnýyorum,alým yeri diyordum geçen hafta. borç parayla bile 5,46 dan abananlar oldu,aldýklarý kredi 2 ay vadeli düþün yani iþi bilen olmayan parayla malý götürüyor. birbirlerine yalandan 0,99 la ev satan mütehhait bozuntusu bu para ile ne yapýyor tabiiki dolar alýyor.hemde fiziki alýyor zýrtolar.kamu parasý bizim paramýz böyle böyle dolaylý olarak dolara kayýyor. dikkat edersen bu satýlan evlerde kimse oturmuyor,hayaletler yaþýyor.böylece hem ev ellerinde eskimeden kalýyor hemde 0,99 la para kullanýyorlar. vay aq. okumak falan boþ iþ ilkokul mezunu yandaþ bir betoncu olmalýydýk.
Eskiden orduya tamamen hakimdiler,kayma olduðunda bir darbeyle kayýklýðý düzeltiyorlardý.Üstelik sað kesim komple destekliyordu,þimdi sað kesime komünizme geçiyoruz desek hurra yapacak durumda,ordunun durumu malum.Þayet baþka enstrümanlarý yoksa ellerinde askeri seçenek var,bunu kullanmalarý pek mümkün görünmüyor.Geriye kala kala ekonomi kalýyor. Yoksa yolsuzluk hýrsýzlýk evveliyattan baki,biraz diyete girseler herþey güllük gülistanlýk olur
bu ay konut satýþlarýnda artýþ göreceðiz,havuz medyasý da bunu pompalayacak. oh diyecekler ver coþkuyu.aslýnda gerçekte satýþ yok. örtülü sermaye transferi oluyor.al gülüm ver gülüm.karþýlýklý fiktif satýþlar son sürat.
Yer Ýmleri