Bunu ben anlamadým. 2019 zammýný ne zaman yapacaklar..ocak temmuz gecti. Enflasyon farkini da verdiler. sadece seyyanen zammý ilave ederler.. 2020 içinde 3+3 bravo. Akýl oyunlarý. Þov yaptýlar ve bitti.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi arkadaþ söyledi dolar 5.57 olmuþ diye, gülüp geçtim- at hýrsýzlarý meydaný boþ bulmuþtur, kendi aralarýnda guguþ oynuyodur' demiþtim.. meðer arjantin patlamýþ, onu bahane edesiymiþler
at hýrsýzlarýnýn bayram eðlentisinin en çok 2 gün ömrü var, sonra halkbank traderlarý gelecek-
beyler, mekanýn sahibi geldi, çoluk çocuðu sahneden alalým !!
bu offshore üzerinden para sokma iþi ezelden beri vardý. zenginler bu yöntemle hem vergi ödemez hemde yüksek faiz alýrlar bunu devlette biliyor ama ses çýkarmaz.çünkü bu devlet çok zengini her zaman sever ve kollar. bu iþlem için min. 1m $ gerekiyor.o bile ittire kaktýra. düþün yani 7-8 dolar faizi alacan ve stopaj yok.ohh aq. 94 yýlýnda kýrmýzýlý banka 200000$ gibi rakamlarý birleþtirip 10-15 mio $ yapýp,offshore üzerinden devlete satýyordu. bu yolla 1994 yýlýnda iyi para vurdular.haa þimdi bu organizasyonu zor yaparlar.
Yer Ýmleri