Teknik olarak durmaz uzun ince bir yola girdi dolar tl.
3 ay önce düþüþ 5.1 den dönmüþ 6.25 kadar gitmiþti.
Þimdi 5.5 den döndü ayný hesaba göre 6.80 yapar.
Teknik olarak durmaz uzun ince bir yola girdi dolar tl.
3 ay önce düþüþ 5.1 den dönmüþ 6.25 kadar gitmiþti.
Þimdi 5.5 den döndü ayný hesaba göre 6.80 yapar.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Son aldýðým dolarda (mart 15) bas bas baðýrýyordu, yükseleceðim diye. Þimdi hesap ediyorum, tl faiz daha iyi çýkýyor. Son kurþunda bari kazýklanmamak için soruyorum. Rsi, macd vs çok standart deðil mi. Bu kadar bariz mi hareket ediyor bu meret. Tuzak vs yok mu
Halen (3 haftadýr) longdayým, sahilde çekirdek çýtlatýyorum.
ema100 hariç tüm emalar kýrýldý. rsi 50 sýnýrýný kýrdý. bundan sonra TL mum gibi erir. bunu MB veya diðer tezgahlar engelleyemez. sizce bunlar nöbetçi býrakmadýmý? býraktýlar tabiki ama elden biþey gelmiyor. cin þiþeden çýktý. 9 mayýs düþen kanalý bu sefer saðlam kýrýldý,tezgah daðýlýyor.
Huuuu mekanýn sahibi olduðunu iddia eden arkadaþ, neredesin?
Dolar gidiyor.
ilginç bir noktadayýz.. geçen sene 7 den 5.15 e ve sonra 6.20 ve tekrar 5.45 hareketi abuk bir hareketti.. bunu engellemeleri lazýmdý ancak populist yaklaþtýlar ve dolar alanlarýn "piþman" olacaðýný söylediler..istedikleri buydu..
halk bu martavallarý yemedi.. maliyetleri yukarýda kaldý ve bu nedenle tekrar o maliyetler görülmeden satmayacaktýr..
geçen haftalarda dolarý düþürerek dolarlarý satmasýný saðlamaya çalýþtýlar halkýn..
ancak bu olmayacak bir þey.. en iyi çareleri bir miktar yükselmesini izlemek müdahele etmeden.. o noktalarda bir miktar çözülme olabilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri