Ew ciler bu düþüþe c dalgasi deyip duruyordu þaka maka merkez bokunu cikartmazsa 5.45 de iþ bitmiþ görünüyor.
5.62 5.55 ile testinde tamam bakalým bundan sonra ew ciler gene 6 TL civarýnda d yapacak sonra son düþüþ e yapacak deyip duruyorlsrda reel piyasada iþ öyle olmuyor.
O 7.20 ile 6.24 den gelen direncte d noktasý ariycak ew ciler bakalim ne olacakta bu bademelr çok büyük.kumar oynuyorlar hemde milletin emanet ettiði paralarla yapýyorlar bu kumarý sonlarida bellide neyse bakalým zaman gösterecek.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Agustosda sonra viopda pek bir pozu kalmýyor bunlarýn. Hani bubayin sonuna kadar belki bý baskýlama daha gelir.ama Eylül'de nanay o iþ.
Agustosda ne hikmetse diðer alýcýda yýðýlmýþ durumda ki onlarýn maliyetide yüksek bayaa þu Aðustos bir kapansýn olacak bu is.
Agustosda vadelide 900 milyon dolar ahoetuvar merkezin ama iþin pisi diðer long agustosda yýlýn en yüklü pozu var 500 milyon dolara yakýn long açmýþ millet.
Eskiden olsa çok etki etmemeli derdinde tr piyasasý küçük piyasa bir kaç milyar dolarla 180 derece dönebiliyor.
Sonuna kadar uzun vade biraz biraz altýn alamya devam edeceðim 160 liradan aldým 220 den de aldým almaya devam biraz biraz ..Uzaydan altýn gelecek mis Nasa yýllar önce gittiði aya gitmeye çalýþýyor yersen hala space x baþarýsý takdir edilir onlar bile dragon kapsülü eksikleri var yine Ruslara kaldý nasa yani anlayacaðýn uzay falan meteor altýn getirme þuan için deðil 10-15 yýl daha hayal ... 1500 onslar bir þey deðil ben kaðýt parcasindan uzak duruyorum vadeli hisse altýn portföy u üçe böldüm böyle de devam etmeyi düþünüyorum ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer Ýmleri