O bir teklif !
O bir teklif !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
[QUOTE=BORA YAÞAR;3668544]Bana sevgili dost enki'yi hatýrlatýyorsunuz...
Ya da ben arýyorum onu da sizde buldum.[/QUOTE
maalesef ülkece durumumuz....iyi olan güzel olan,saygýlý olan,fikri olan gidiyor,onun yerine nobran,saygýsýz, aklý yok fikri var tipler meydaný dolduruyor...![]()
dinci saðcýlar amerikancý falan deðil,onlar duruma göre dansözlük yaparlar. bakarsýn þimdi olduðu gibi rusa çine yaslamaya çalýþýrlar.menfaat nerede orada ama bu dansözlükleri çok uzun vadeli olamaz çünkü omurga yoktur.abd omurgasýzlarý avlamayý çok sever,her zaman yedek planlarý bulunur
boþ yapma.. þu anki konumuz; bir kürt (pkk) devletçiði kurulmasýný dikte eden amerika/israil çýkarlarý, ve buna karþý çýkan türkiye cumhuriyeti devleti.. kurmayý istedikleri devletçiðin nasýl bi fonksiyonu olacaðý belli- türklere, araplara ve iranlýlara düþmanlýk etmesi ve bu suretle israil'in güvenlik paradigmasýnýn upgrade edilmesi.. açýk soru þu : sen kimden yanasýn ? türkiye (ve diðer bölge ülkeleri) mi, amerikan/israil emperyalizmi mi ?
Satýþ için fiyat teklif ediyor kabul ederse satýþ fiþi kesecek sanýrým
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri