Bilkent mezunuyum Bora bey
Bilkent mezunuyum Bora bey
Ülke neden altýn olarak deðil de ABD para birimi üzerinden yüz milyarlarca dolar borçlu iþte insanlar o yüzden dolar tutuyor. Özet olarak dünya rezerv parasý=dolar.
Kriz dediniz:
2008 ABD krizi idi. Beni teðet geçen krizde, 2 ayda 1 dolar 1,14TL'den 1,74TL'ye çýktý. Altýn dolar bazlý %35 deðer kaybetti. Borsa tarihi diplerden 2. sini gördü. Dolar tutan yine servetini korudu, al sat yapabilen de hatýrý sayýlýr bir para kazandý.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Malýmýz çoð hiç sýnýrda beklemesinler içeri içeri
15 Temmuz’da bu ülkeden kaçmak kimsenin aklýna bile gelmedi(gidecek yerimiz yok)
Ama gel gör ki bu vatan hainlerini beslemek aðrýma gidiyor. Nasýl üredikleri herkesçe malum araplaþacaðýz maalesef
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
parite düþerken usdtry basýyorlar.tam bir akýlsýzlýk. hem faiz hem dolar düþecekmiþ ahahaha, bunun sonu devalle biter. haa sen dersen ben dolarý kaldýrdým alým satým yok. o zaman 1 TL bile yaparsýn. gücü yeten varsa yapsýn. maduro denilen zatla tavla atarlar artýk.
keske TL yi birakip dolara gecsek
yararlari cokta zararlarini bilmiyorum kesin vardir
31 temmuz kapanýþ fiyatlarýna göre EREGL-TUPRS portföyüm (aðýrlýk TUPRS ta biraz daha) 15 günde % 10 eridi resmen...![]()
Neyseki panik yok, maliyetler çok düþük...Yolumuz uzun...Gençliðimiz var...Heyecanýmýz var...![]()
Yer Ýmleri