haydee tanzimci geldi yatýrýmciiiaaa
yeþil yeþil dolarlarým var dth dan toplanma organik![]()
haydee tanzimci geldi yatýrýmciiiaaa
yeþil yeþil dolarlarým var dth dan toplanma organik![]()
Tanzim satýþ saatinin bellinolmasindan dolayý FX ciler son dönemde kamulari iffet yaptý. Tanzim saatini artýk tam 09.00 da yapmamaya baþladý merkezin çocuklarý.
Artýk iþ öyle bir ayyuka çýktý ki adamlar sabah nerden poz alsa para yapýyor bu beyinsizler yýl sonuna kadar ciddi bir türev zararý yazacaklar orasý belli.
Bu hafta iþ deðiþir sanýrsam çünkü geçen haftaki hacimlere bakarsak kurþun bitmiþ veya azalmýþ olabilir.Seanslýk grafikte de hem tobo hem bayrak var, artýk önünü alamazlar gibi geliyor bana.
Ayrýca þu aþamada alternatifsiz gördüðüm dolarýn yükseldikçe daha da fazla alýcý çekeceði malum...
Paylaþýmlarým sohbet amaçlýdýr...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bir yatýrým danýþmanýna baþvurmanýzda fayda var size net bir þekilde yarýn tanzim satýþ olur mu olmaz mý diye söylemesi için.
Þahsen ben longdayým 3-4 haftadýr deðiþik kademelerden ama kimseye net bir yorum yapmam uçacak kaçacak gömülecek vs. diye, ben izleme taraftarýyým genelde.
Burda ki diðer forumdaþlar tanzim satýþ ile ilgili daha net yorumlarda bulunabilir tabi ki.
Sabah ola hayrola
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
gezen tavuk deðil gezen dolar satýþlarý bunlar organik organik bunlar kaçýrma yatýrýmciiaaa![]()
Yer Ýmleri