bozuk olmasý, tamir ettirilmemiþ olmasý filan tamamen görevi kötüye kullanmaktýr..
yannýþ taraftan bakýlýyor forumda.. baþkanýn kendisi milyar tl lik jumbo uçakta uçuyor.. onun uçaðýnýn yerde bozuk durmasý kabul edilebilir mi?
burada yenisi bile çok daha ucuz olan bir yangýn söndürme uçaðýndan bahsediyoruz.. bozuksa hýzlýca yaptýrýrsýn ya da yenisini alýrsýn..bu kadar vergi veriyorsunuz..nerde karþýlýðý ? vergini ormanlarýn korunmasý içinde veriyorsun..
eðer vergiler gereken yerde harcanmýyorsa nereye gidiyor bu paralar ???
soru bu olmalý..
ayrýca o bakan bu berbat cevabýndan sonra istifa etmiþti normal bir ülke olsaydý burasý..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ema200 altýnda her türlü alýnýr demiþtim,alanlar þimdiden kazandý.þimdi 5,88 seviyesi ve 6,20 seviyeleri var.buralarda basmaya çalýþacaklar,savunacaklar ama NAFÝLE
günlük rsi da 3 lü dip bayram öncesi tamamlandý artýk yolu açýk. dolarcýlara hayýrlý olsun. þimdi yabancý sahipliði olan özel bankalarla savaþa girdiler.yabancýlara ne yapabilirler?adam satýyorum gidiyorum dese ekonomin daðýlýr. bir ekonomi düþünün bankacýlýk %65 yabancý elinde.ama artislik yapmayýda seviyoruz.
Hahhh... En sonunda, dolar gaymeden bahsedildi!
Yoksa bilmeyen birisi burayý okusa, orman yanginiylan mücadele, yönetime geydirme topigi sanacak!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
21 Aðustos Çarþamba 16:46 KALKINMA BANKASI SPK'DAN HALKA ARZ ARACILIÐI YETKÝ BELGESÝ ALDI
neyi arz edecek acaba ?
Hareket yokki ne yazacan dolarla ilgili ?![]()
Yer Ýmleri