Benim komþu müteahhit 8 ay önce mendereste 12 dönüm üzüm baðýný 1milyon 200 tl. ye almýþtý. Þimdi 1/100000 lik plana girmiþ ve adama dün 2 milyon tl. teklif ettiler. Bu adamlar nerenin ne zaman deðerleneceðini nasýl oluyorsa müneccim gibi biliyorlar ve en geç 2 yýlda parayý ikiye katlýyorlar. Hiç ýskalamýyorlar.
Þakadan senin cemaate beni de alýn dediðimde ''Abi benim etim budum ne ki, tanýmadýklarýný iyice aylarca soruþturmadan gece sohbetlerine almýyorlar '' dedi. Ben de - zaten þaka diyorum, özgürlük en deðerli þeydir. Para emanettir, ben özgür olmayý tercih ederim - dedim. bana dalga geçer bakýþlarla baktý ve mutlu mutlu çekti gitti. Çark biat- ihya-biat olarak dönüyor.
aboo benjamin taraftarlarý ile karþýtlarý gavgaya tutuþtu ben benjamin yukarý tarafýnda seyrediyom çekirdek çitleyerek
Hala yazýyorlar yahu, yönetime bildir butonuna abandým hepiniz için!
Dolar topiginde bir tek cinsel, dinsel, tensel konularýn konuþulmadýðý kaldi diye, not düþtüm!
Sadece, Reha GAYA masumdur dedim!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Olur mu yav...Biz orman arazileri yanýnca ve madenlere açýlýnca ülkeye nasýl döviz gelecek DOLAR UCUZLAYACAK VEYA YATAY KALACAK ve ülkemiz uçacak onu konuþuyoruz sabahtan beri aslýnda...
günlükte ema9 ema21'i dün kýrdý bu yeni yükseliþin habercisidir.açýn bakýn 20 þubatta ne olmuþ. o günden 6,25 zirvesine kadar 1 TL koydu. þimdi cuma kapanýþta teyit alýrsak 6,80 yolu açýk. viop fx swap acýsýda çýkýnca sky is the limit.
Baþlýða sükunet geldi!
Yazmazsam çatlarým, bizim uçamayan teyyareler taaa... Israile, yangýna gitmiþler!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri