Yahu,gün geçtikçe paranoyaklaþýyor muyuz? Ben dahil,yarýnýný,çocuklarýný düþünen herkes de,her an her þey olabilir algýsý oluþtu...
Güven neymiþ? çok önemliymiþ,zor oluþur kolay kaybolurmuþ......![]()
Yahu,gün geçtikçe paranoyaklaþýyor muyuz? Ben dahil,yarýnýný,çocuklarýný düþünen herkes de,her an her þey olabilir algýsý oluþtu...
Güven neymiþ? çok önemliymiþ,zor oluþur kolay kaybolurmuþ......![]()
5.79 dan hýzlý satýþ yedi 5.7550.
Þaka maka Mehmet nane carrefour baþýna geçtiðinde hisse almýþtým ve çok ciddi karla satmýþtým.
Geçen sene pegasus a geçince bu adam etrafýmda borsa oynayan herkese pegasus aldýrdým. Kendim full dövize geçtim
Pegasus 1 senede %320 yaptý
Thy 1 senede %50 düþtü
Günlük Toplam USDTRY Ýþlem Miktarý : 1.235.000.000
býyýklý abiler hemen geldi![]()
..
Borsadan uzaklaþmadan önce 3 tane orta vadeli hisse belirlemiþtim pegasus,klimasan,tukaþ.Üçüde çok iyi prim yaptý.
Ankara merkezde gram, çeyrek ve cumhuriyet altýnlarýný en az makasla satabileceðim bir yer arýyorum. Bugün- yarýn satmam gerekecek. Bilenlerden yardým bekliyorum.
ema200 altýndan almayan çavuþlar döner ...... avuçlar. vurun þimdi kafayý. 1000 kere dedim ema200 altý alýnýrrrr.... 79 da kim sattý o da malum panikle yüklü sattýlar.panik bunlarý bitiriyor.aman 5.90 geçilmesin yoksa üstü 6,20 ye kadar üstü boþþþ.bunu onlarda biliyor. 6,20 de manyak gibi savunacaklar göreceksiniz!!!
75000 de bist kumarhanesine gireceðim,az kaldý. birazda oradan beleþ kaðýt toplayacaðým.
Yer Ýmleri