ABD Borsalarýnýn Cuma kapanýþdan yeterince pay almadý bizim yerli piyasa.
% 2,5 civarýnda eksi Pazartesi açýlýþta bakalým neleri etkileyecek...
ABD Borsalarýnýn Cuma kapanýþdan yeterince pay almadý bizim yerli piyasa.
% 2,5 civarýnda eksi Pazartesi açýlýþta bakalým neleri etkileyecek...
cuma gunu yine tek duramadim , durtukluyor seytan..
saat 14 gibi viop long actim 17 gibi kapadim, iyi bir futbol seyircisi ve saglikli bir fb li olarak actim fiksturu inceledim..
4 haftalik fikstur su sekildeydi ve kafamda bir puanlama yaptim..
basakcity/fb ----- 1 puan
fb/ trabzon ------- 3 puan
alanya/ fb --------- 1 puan
fb / ank.gucu ---- 3 puan
4 haftalik puan toplami hisseye +10 civari bir prim getirir dedim ve bulastim hisseye..
basakcity maci 3 puanla cevrilince kazanim gordugum 8 puan+2 seklinde tezahur edebilir..
bakalim nasip diyecegiz..
+
pazartesi viop long girecegim tekrar, viop yeminimi bozdum; ertesi gune poz tasimayacagim sadece..ytd
maliyet : 7.65
hedef : 9
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yok direnç yok destek..
Þahsi düþüncem mb nin 12 eylülde en az 300 puan daha indirmesi için cesaretlendirecek oranda dövizi geri çekip ardýndan uçuþa geçireceklerini düþünüyorum.bu hafta ve haftaya 5.50 bile tekrar gelebilir.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Sisteminde revizyona mý gidilecek?
Euronews Son güncelleme: 25/08/2019
Euronews Türkçe’nin ulaþtýðý Ankara’daki kulis bilgilerine göre, Adalet ve Kalkýnma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi halihazýrda Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Sistemi’nde revizyona gidilmesi konusunda heyetler düzeyinde görüþmeler yürütüyor.
Yer Ýmleri