Sn.rxpu, dolar/ tl grafikleri ortada bol bol dolaþýyor. Sizin okuma tekniðiniz bana uyduðu için önümüzdeki 10 gün normal þartlar altýnda ne görüyorsunuz ?
Sn.rxpu, dolar/ tl grafikleri ortada bol bol dolaþýyor. Sizin okuma tekniðiniz bana uyduðu için önümüzdeki 10 gün normal þartlar altýnda ne görüyorsunuz ?
6 üzeri hacim yokmuþ..
..
sm ressam
özel de problemli... ayný iþlem x firmasýnda 1500 Tl y firmasýnda 1000 dolar... bu poliklinikler özel olanlarý insaný hayattan soðutuyor. bir de güzel kýzlarý koyup pazarlýk vs yapmayý ayýp hale getirenleri yok mu? hele fiyatlarý sormadan iþ yapmanýz sizi batýrabilir. eskiden gönül rahatlýðý ile özel diþçiye giderken þimdilerde randevu alýp kamuya gidiyorum...
Bir cisim yaklaþýyor
Hem global
Hemde bize özel..
Birileri birþeylerin kokusunu almýþ..
Bayramdan önceki dolar ile þimdiki dolar arasýnda çooook fark var.
Teknik meknik diyip de oradan döner buradan döner satýp aþaðýdan alýrým..
ÇALIÞMAYABÝLÝR..
5 generalin istifa ettiði iddiasýna iliþkin açýklama yapan Milli Savunma Bakaný Hulusi Akar, "Þu ana kadar bize intikal eden 2 arkadaþýmýzýn dilekçesi var. Onlarý da onayladýk" dedi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Geçen gün habertürk kanalýnda ; Genelkurmay Ýstihbarat eski baþkaný sn. Ý.Hakký Pekin konuþmasýnda '' Salý günü Moskovaya gidecek olan sn.cumhurbaþkaný muhtemelen bir ucu K.Irakta diðer ucu idlibte olacak olan fiili sýnýr düzeltmesini görüþecek. Ayný anda 5 farklý sahada askeri harekatlar yaparak türkiye nin gücünü göstermekte. Böylece güney sýnýrlarýmýz resmen olmasa bile fiilen yeniden çizilmekte '' þeklinde bir þeyler söyledi.
Ben buraya o gün dolarda hareket beklediðimi yazmýþtým. Zira bu tip ekranlarda olmayan zaferleri ( aslýnda niyetinizi ) seslendirirseniz ülkeleri ürkütürsünüz. yapacaksanýz sessizce yaparsýnýz. Yaptýktan sonra zaten alkýþlanýrsýnýz. özal da Türk birliði felan diye ayaða kalktýðýnda ülkenin baþýna gelmeyen kalmadý. Dolar artýk durulmaz. Zaten bahane arýyordu, þimdi tonla bahanesi var....
Yer Ýmleri