3 büyükþehire atanan kayyumlarla ilgili konuþan Cumhurbaþkaný Erdoðan, önlerinde birçok dosya olduðunu ve Meclis açýldýðýnda bunlarýn masaya yatýrýlacaðýný söyledi.
3 büyükþehire atanan kayyumlarla ilgili konuþan Cumhurbaþkaný Erdoðan, önlerinde birçok dosya olduðunu ve Meclis açýldýðýnda bunlarýn masaya yatýrýlacaðýný söyledi.
Almanya 25 cente bira vardý mesela .
Euro artmadan vay be tanesi 1 liraymýþ diyordum o zamanlar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, F-35 krizinden sonra Rus yapýmý Su-35 ve Su-57 uçaklarýnýn alternatifler arasýnda olup olmadýðý sorusuna "Niye olmasýn? Boþuna gelmedik buraya" yanýtý verdi.
Adam meclisi masasi gibi kullaniyor. Isine gelince kararname, gelmeyince meclis.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupada biranin cok tuketilmesinin nedenlerinden bir taneside fermantasyondan dolayi. Onlar lager biz burada pilsener tuketiyoruz. Lager icimi daha kolaydir, pilsener gibi sisirmez. Adamlar bu yuzden su gibi iciyor.
Vaktiniz ve imkanýnýz olursa Ýstanbul-Þiþli-Yapý Kredi Bomonti ada ya gidin...Orada çok çeþitli ve içimleri çok çok farklý enteresan biralar üretiliyor halâ...TORCH isimli Doðuþ grubunun butik bir markasý olarak (Þahenkin et restoranlarýnda servis ediliyormuþ bir de, marketlerde piyasada yok baþka yerde)...Orada Populist isimli mekan benim favorim...
Ben pek sevmem siyah bira ama seveni coktur. Britanya da ale kulturu yaygindir genelde.
Adamlarda secenek cok abi. Misal belcika da 700 800 cesit bira var.
Yer Ýmleri