Dudu yazýnda klima parasý verirsin.soguktan olmesýn ama sýcak kotudur...AVM ye git otur...
Birde þu husus var. Merkezi sistem sitelere tek fatura gelir.sonra pay ölçerlere göre yönetim daðýtýr.zaten ekonomi kötü; sitede oturanlarýn yarýsý faturalarý ucu ucuna ödüyor. Þimdi 1000-2000 dairelik sitelere gelecek faturalar 1 senede %80 arttý. Bu faturalar ödenmediðinde siz kendi payýnýzý ödeseniz bile gazsýz kalacaksýnýz.. özellikle büyük sitelerde oturanlar ciddi sýkýntý yaþayacak.. son 1 haftadýr haberlerde denk geldim. Site elektrik borcu ödenmediði için koskoca siteler elektriksiz. Gaz daha pahalý.. kýþýn çok sorun yaþanacak.
Doðalgaz zammýndan sonra baþlýkta muhabbet aynen mevduat baþlýðýndaki "EFT ve iþletim ücreti alýyor mu almýyor mu ?" havasýna dönmüþ...
Evini satýp Antalya'da ev kiralayan mý dersiniz...
Sobalý günlere özlem mi dersiniz...
Bir telaþ.
Ben büyücek bir evde oturuyorum.
Geçen yýl 23 derece ortalama sýcaklýkta bir kombi çalýþmasýnda 2500-3000 lira yýllýk ücret veriyorum.
Ýnsafsýz % 30 zamla bu masraf 1000 lira artacak.
Çok mu ? Az deðil.
Ýyi de bunun için Antalya'ya gitmek, soba özlemek doðru mu?
Orasý size kalmýþ.
Ýyi pazarlar.
Damat zamlari geciriyoruz ama tepki nasil itiraz eden var mi
Yok baþkan kimseden cit bile cikmiyor
Ay basi da dogalgaza yapistirmistik
Itiraz fln olmaz dimi ayda 2 kez diye
Yok baskan olmaz sesi cikmaz bunlarin
Bak hayvan gibi zam yapiyoruz herseye enflasyon %100 e yakin buna karsilik %4 zam yapiyoruz
Hala mi uyanmiyorlar
Bende sasiriyorum baskan ama aynen devam ediyorlar degisiklik yok
Gecir o zaman bir %15 daha
Bence itiraz farklý yolla geliyor.
Ýlki dolar fiyatý, ikincisi Bist'in durumu.
Bu bist'in 82.000 lerin çok daha altýna kayacaðýný sanýyorum.
12 Eylül PPK toplantýsýnýn, yatýrýmcý kararlarýnda çok etkili olacaðýný düþünüyorum.
Yatýrýmcý, enflasyonla mücadele tamam, acý ilacý içelim ama hýrsýzlýk ve yolsuzluða hayýr diyor.
Suriye sýnýrýnda toplanan yeni 1 milyona yakýn sýðýnmacý var.
Bunlar 4.5 Milyonu içeri alýrken, AB den 6 Milyar Euro sözü almýþtý. Bu para geldi, fakat harcamalar konusunu gizliyorlar.
Yeni gelen grup için 3 Milyar Euro sözü alýrlarsa, bu sýðýnmacýlar kesin içeri alýnýr.
Bu parayý götürmek,bence TTKOM soygunundan çok daha kolay.
Yer Ýmleri