-

Originally Posted by
deepblue35
Erdoğan: Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var ama benim elimde olmasın, bunu kabul etmiyorum
Böyle bir olasılıkta insanlık için oluşabilecek tehlikeyi mi işaret ediyor acaba?
-

Originally Posted by
deepblue35
Erdoğan: Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var ama benim elimde olmasın, bunu kabul etmiyorum
Nereden çıktı şimdi bu konu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
abartin
Gram Altinda daha cok ons uzerinde dusus beklerken TL uzerinde dusus gerceklesiyor....Ama onsta da bir duzelme olasiligi cok yuksek.......Bakalim ne olacak....
Yatirim Tavsiyesi Degildir..
XAUUSD de 1800 öncesi ciddi düzeltme beklemiyorum. XAUTRY de ise bu 7-8 gün son alım şansı diyorum.
Bakalım.
-
Aslinda cok akillica ha ama ben tabi melmeket menfaatine olmuyan hicbi is yapmam yani tahminimdeki sebebi yazmam...
-

Originally Posted by
abartin
Gram Altinda daha cok ons uzerinde dusus beklerken TL uzerinde dusus gerceklesiyor....Ama onsta da bir duzelme olasiligi cok yuksek.......Bakalim ne olacak....
Yatirim Tavsiyesi Degildir..
Gram da 255 e kadar düzeltme bekliyorum, buna görede artık dolar ve ons hangisi kaça kadar düşüp bu gram fiyatını yakalayacak izleyip göreceğiz.
Yazdıklarım ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, sadece kendi düşüncemdir, ciddiye almayın. [emoji4]
-
dolar 585 i geçemedi.4.9.2019 çarşamba. saat: 20.40 cüneyt paksoy TV NET te 545 e kadar geriye say marş diyor. sözünün kıymeti olurmu?
-

Originally Posted by
investor35
Gram da 255 e kadar düzeltme bekliyorum, buna görede artık dolar ve ons hangisi kaça kadar düşüp bu gram fiyatını yakalayacak izleyip göreceğiz.
Yazdıklarım ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, sadece kendi düşüncemdir, ciddiye almayın. [emoji4]
Gramda 270 bile artık çok çok zor diye düşünüyorum. Hatta benim için artık hayal. Onsta ise artış oranının daha da artmasını beklerim 1800 e kadar.
-
Dow da aşağı A dalgasının başlamış olma olasılığı bana göre çok yüksek. 5 dalgadan oluşan bir düzeltme beklentim var. Şu anda 2. dalga bitmiş ya da bitmek üzere, 3 başlamak üzere diye düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri