Dow Jones +426 þu an. Endeks 26.781.75 oldu.
Dow Jones +426 þu an. Endeks 26.781.75 oldu.
Sayýn Loner,sizi ve çok deðerli eðitim neferlerimizi tenzih ederek,tek deðeri yalamak olan kerameti kendinden menkul bazý tipleri Öðr.Gör. etiketiyle tv lerde görüyoruz maalesef ve övünülen þey bir çok yeni üniversite açmak,basit öðrenim bilgilerimizle,bu adamlarýn deðil üniv. öðr. gör. lise mezunu olmalarýna bile þaþmaktayýz,bence amaç her alanda gereksiz fazlalýk yaratýp sen olmazsan,tamam senin çeyreðin bile olamaz ama ayný etikettte þu var deyip,eskiye dair ne varsa bitirmek...
Onlar öðretim üyesi
bir halt olacaðý yok.
Merak etmesin kimse bizim de kökümüzü kazýmaya yakýnlar, 2013 de belediyelerden paraþütle adam getirip yabancý dil bölümlerin yanýna 3 türkçe bölüm actýlar. O zaman benim bölümde 22 hoca 4 asistan vardý. Þimdi o 3 turkce bölümde 30 üzeri hoca 15 asistan, bizde ise 12 hoca 2 asistan var. Ýngilizce bölüm erasmus vs bir sürü programýn zahmetini çekerken bir de yönetim aldýðýmýz maaþlardaki yetim hakkýndan bahseder. Bak bir örnek daha vereyim, bana hiç yard docluk vermediler,sonunda doçent olunca tanýmak zorunda kaldýlar unvanýmý.Kendilerinin getirip 3 ayda yard doc atadýklarý afyonlu kadýn docentlik sözlüsünde 5-0 la kalýrken ben sözlüden 5-0 la geçtim. Peki bunlar amaçlarýna ulaþtýklarýnda ortada bilim, liyakat, üniversite kalacak mý? Dediðim gibi artýk son demlerini yaþýyor yakýnda büyük çatýrdýyla çökecek üniversitede.
yarýn kabine deðiþikliði olacakmýþ deniliyor.
6/7 bakanlýk
damat galiba yerinde duracak...
Yer Ýmleri