Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ÝETT Genel Müdürü Baðýþ,Profesyonel bir yönetim anlayýþýný umarak kabul ettiðim fakat maalesef bulamadýðým ÝETT Genel Müdürlüðü görevinden bugün itibariyle verdiðim dilekçeyle ayrýlýyorum" ifadelerini kullandý.
Sosyal medya üzerinden yaptýðý açýklamada istifa dilekçesini de paylaþan Baðýþ'ýn dilekçesinde "Ýþ ahlakým, anlayýþým, ilkelerim ve kendime duyduðum saygý gereði ÝETT Genel Müdür Vekilliði görevimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL < 5.70
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Yýllýk enflasyon alt gruplar genelinde gerilerken, enflasyondaki düþüþte büyük ölçüde temel mal ve enerji gruplarý belirleyici olmuþtur
*tcmb: Bu dönemde gýda yýllýk enflasyonundaki yavaþlama eðilimi sürmüþtür.
*tcmb: Bu çerçevede, b ve c göstergelerinin eðilimindeki ýlýmlý seyir korunmuþtur
*tcmb: Tüketici fiyatlarý üzerindeki üretici fiyatlarý kaynaklý maliyet baskýlarýnda son dönemde önemli bir azalýþ gözlenmiþtir
*tcmb: Eylül ayýnda, ulaþtýrma hizmetlerinde þehir içi ulaþým kalemi kaynaklý fiyat artýþlarý gözlenecektir
ÝRAN, NÜKLEER ANLAÞMAYI KURTARMAK ÝÇÝN ÖNERÝLEN 15 MÝLYAR DOLAR KREDÝYÝ REDDETTÝ - PRESS TV
onurlu devlet nasýl olunurmuþ görsünler..birileri bu kadar parayý teper birileri ab 3 milyar yüro vermedi diye konuþur.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Günaydýnlar
Sanýrým bütün hazýrlýklar faiz indirimi için,borsayý coþturup dövizi indirdiler,acaba faiz indiriminden sonra ne olacak ???
Yer Ýmleri