https://halktv.com.tr/gundem/siyaset...mesaji-401764h
'Siyaset benim iþim deðil' diyen Selçuk'tan AKP'ye kutlama mesajý Kaynak: 'Siyaset benim iþim deðil' diyen Selçuk'tan AKP'ye kutlama mesajý
NAH DEÐÝL.. BAKAN OLMUÞSUN ..SIKIYSA KUTLAMA ..KOLAY DEÐÝLDÝR KIRMIZI PLAKAYI BIRAKMAK
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýngiltere Ýþletmeler Bakaný: British Steel anlaþmasý þirketin geleceði için önemli bir adým
Ýngiltere Ýþletmeler Bakaný Andrea Leadsom, Türk emeklilik fonu OYAK'ýn
British Steel'i devralmasýný öngören geçici anlaþmanýn, þirketin geleceðini
saðlama almada atýlmýþ önemli bir adým olduðunu bildirdi.
Leadsom, "Ýngiltere'nin uzun ve gururlu bir çelik üretim geçmiþi var ve
üretken ve yetenekli ve çok deðerli iþgücünü destekleyen sektör için
modern ve sürdürülebilir bir gelecek taraftarýyým" dedi.
GÜZEL BÝR OLAY.. ASKERLERDEN KESÝLEN KÜÇÜK MÝKTARLARIN BÖYLE REEL EKONOMÝYE KAZANDIRILMASI NI BEÐENDÝM..
BU PARALARI BÖYLECE POLÝTÝKACILARIN YAÐMASINDANDA KURTARMIÞ OLUYORLAR
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye’de de çok yaygýn olan dünyaca ünlü markalara kot pantolon üreten fabrikada büyük skandal
Güney Afrika ülkesi Lesotho'da tekstil fabrikalarýna yönelik gerçekleþtirilen cinsel taciz ve baský soruþturmasý, aralarýnda Levi Strauss, Wrangler ve Lee gibi Amerikan markalarýna kot pantolon üreten bir firmadaki skandalý ortaya çýkardý. Söz konusu Amerikan þirketleri ise kan donduran cinsel taciz iddialarýna çok sert tepki gösterdi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...ndali-5284757/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Futbol çöplüðündeki iþlemleri izleyen varmý?
Bak Trabzon ve diðerleri bayagý ucuza maal edip oyuncu alýnýyor.
yaþlýlarý almamalýlar bizim Cimbom gene çöpe yatýrým yapýp jagne yi 24 milyon avroya aldý.YUH
Falcoo da alýnmamalý.Hagi gibiler hariç.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri