Aslýnda iyi ben desteklerim þahsen...Öyle veya böyle tahsilat yapýyorlar...Baþka türlü hayatta alamazlar bu paralarý...Ki bugüne kadar alamamýþlar da zaten o kiþilerden ki bu duruma düþmüþler...
Ama halkýn tepkisini napacaklar, nasýl anlatacaklar ? Cesurca...
Ölçmüþ biçmiþlerdir herhalde...
En uygun altýn külçe olarak kuyumcukent ten atölyeler bölümünden alýnabilir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ben full dewstekliyorum adam sgk ya ödememiþ devlete ödememiþ trafikte her türlü kuralý alt üst etmiþ ama aprayýo ödememiþ benim kapýma ödeme emri kondumu 1 haftayý beklemem ertesi gün gider salak gibi yatýrýrým.
bi tanýdýðým vardý 5-6 yýl önce böyle bi af çýkardýkalrýnda gidip tam 8 tane cezayý faizsiz o zamanki toplam rakma üzerindne ödemiþti.
ben ödemesem ilk muayenede karþýma çýkar adam kmuayeneye bile gitmiyordu aftan yararlanýp onlarýda temizlemiþti.
adam hiç bir eþyi ödemeyecek kadar uyanýk ama tüm parasýný bankada faizde deðerlendirecek kadar uyanýk ama sistem içind etutacak kadar salak
bir halt olacaðý yok.
12 Kasým Salý 10:54 ERDOÐAN: NE RUSYA, NE ABD VERDÝKLERÝ SÜREDE TERÖR ÖRGÜTLERÝNÝ TEMÝZLEDÝ
12 Kasým Salý 10:53 ERDOÐAN: (SURÝYE) TERÖR ÖRGÜTLERÝNÝN BÖLGEDEN ÇEKÝLDÝÐÝNÝ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEÐÝL
12 Kasým Salý 10:51 ERDOÐAN: (ABD ZÝYARETÝ) TRUMP'LA SORUNLARIN ÇÖZÜLMESÝ KONUSUNDA HEMFÝKÝRÝZ
12 Kasým Salý 10:51 ERDOÐAN: (ABD ZÝYARETÝ) BU ZÝYARETÝ SANCILI BÝR DÖNEMDE ÝCRA EDÝYORUZ
12 Kasým Salý 10:50 ERDOÐAN: (ABD ZÝYARETÝ) GÜVENLÝ BÖLGE KONUSUNDA BELGELER SUNACAÐIZ
12 Kasým Salý 10:47 ERDOÐAN: (ABD ZÝYARETÝ) ÝKÝLÝ ÝLÝÞKÝLERÝN YANI SIRA SURÝYE MESELESÝNÝ DE KONUÞACAÐIZ
kandýrmýþlar yine...
Yer Ýmleri