-
-

Originally Posted by
reha kaya
Boş bırakma buraları başkanım, bir tek bana bırakma şu tipsizleri sitmeyi!

Olmuya yapamıyom yaş geçti
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Olmuya yapamıyom yaş geçti
Gençsiniz daha yaş yetmiş iş bitmiş derler oysa ki
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-
Trump: Mike Pence bu gece ya da yarın Türkiye’ye gitmek üzere yola çıkacak. Başarılı olacağını düşünüyorum. Pence ve Erdoğan arasındaki görüşme başarılı olmazsa Türkiye'ye uygulanacak yaptırımlar yıkıcı olacak-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Trump: Dostumuz olmayan Suriye için NATO müttefikimizle mi çatışalım? PKK muhtemelen terör konusunda daha kötü, pek çok yönden IŞİD’den daha kötü bir terör tehdidi-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Adam Amerika hakkında bu kadar konuşmuyor ..
-

Originally Posted by
MedwiG
Adam Amerika hakkında bu kadar konuşmuyor ..
İlk defa sizi yorum yaparken gördüm artık trampet nasıl kafa yorduysa insanlarda
-
ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye'nin Suriye'de başlattığı askeri harekatın sona ermesi için harekatla ilişkilendirdiği Türk yetkililere ve savunma sanayii ile ilişkilendirilen bankalara yönelik yaptırım tasarısını kabul etti.
FENERBAHÇE
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri