Originally Posted by
Pyrros
Tamam yok siz daha iyi biliyorsunuz, madem olayý çözdünüz neden bu kaðýtta boþa bekliyorsunuz ki ýsrarla? Bana göre de benim dediðim doðru ve zaman herþeyi gösterecek ömrümüz olursa. Adam buranýn aðasý benim ve ben istemeden kimse burada habere göre girip günlük vole vuramaz diyor. Buraya günlükçü, saatlikçi gelene de böyle gösteririm anyayý Konyayý diye her seferinde yaptýðý için bilirim bunlarý. Tamamen olumsuz düþünüyor, bu kaðýtlar gitmeyecek diye bakýyor olsam satar giderim kendi adýma ki bunu yaptýðým hisselerim oldu. Aldým bekledim, baktým çok umut yok ve çýktým. Ama bunda olumlu düþündüðüm için de satamadýðým gibi imkaným dahilinde fýrsat buldukça ekliyorum ama asla kata kimseye de al kesin gidecek diyemem.. Sonuçta burasý borsa, kim kime .... diye söz bile yazmýþ yurdum insný
Söyle bana gitmeyen kaç kaðýt kaldý.Birincisi kozaalar diðerlerini söyle.Güvenipde gireceðim kaðýt kalmadý.Benim iþim belli olmaz portföyün bir kýsmý ile bazen baþka kaðýtlara geçiyorum.Ucuz olarak þu an yeþil mantýklý bana göre.Ama ana hissem kozaa.Belki gidecek ama tahta yapýcýsýný sevmiyorum.Bak 1 ay önce mipaz lar vardý.Bölünmeden önce Alkim vardý 36 maliyetli.Sýrf kozaa için heba ettim ikiside iki katýný geçip gitti.Tek üzüldüðüm diðer hisselerde olsaydým çýkar kozaa lotlarýmý ikiye katlardým.Maalesef nasip deðilmiþ.Çakýldý kaldý kozaa.Benim gibi kaç kiþi daha vardýr belkide.Ekmeðini yemeden gitmeyi
Pek düþünmüyorum tabi Rabbim nasip ederse...
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri