kaç lot satış gerçekleşmiş acaba bugün herhalde işlem hacmim de de rekordur gibime geliyor..
sn west by west kazancınızın hayrını görün..bazen iyi bildiğiniz hisse de dahi cesaret edemiyorsunuz..ama jants 10 numaradır benim için
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Şirket yıl sonuna kadar yapacagim dedigi hisse satışıni bir günde yapmiş..Yeni maliyetlee olustu..Önümüz iyice açildi diye düşünüyorum..
Hisse üzerindeki baskı kalkmış oldu görüşüne katılmıyorum .Şirketin bugün satış gerçekleştirip bitirdiği lot sayısı 110 bin kadar . Yani toplam işlem adedinin sadece % 10 u ! Mühim olan , bu genel toplamdaki lotta alım talebi % 58 seviyelerinde . Yabancı oranı 3.40 a çıkmış .. Bunlara bakmak lazım .Ama şunu da akıldan çıkarmamak gerekir ki , şirket niye bugün bu hadiseyi sonlandırdı ?? Yükseliş trendini kısa vadede bu seviyede zirve olarak mı gördü acaba ? Yarın ola hayır ola !
Bu kadar sığ bir tahtada bu kadar malın karşılanması çok onemliydi hisse tavanla karşılık verdi şirket 10 milyon kar yapmış oldu hisse satışından bundan sonraki fiyatlamalar şirketin vizyonu belli edecek buna bakmak lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri