metro da geçmiþ bedelli denemelerinde çok fena aþaðý 1e dogru sürmüþtü. onay surecide 4-5 ay aldý, þimdi buyuk ihtimal onaylanýr 1 aya dedi aracý kurum yetkilsi. ergeç tekrar deneyeceði belliydi , kýlýfýný hazýrladýlar demekki yeniden istediler
metro da geçmiþ bedelli denemelerinde çok fena aþaðý 1e dogru sürmüþtü. onay surecide 4-5 ay aldý, þimdi buyuk ihtimal onaylanýr 1 aya dedi aracý kurum yetkilsi. ergeç tekrar deneyeceði belliydi , kýlýfýný hazýrladýlar demekki yeniden istediler
Adanalý, bedelli kap ý kaçta geldi? Kaðýt kaçtý kaç kapattý? Baktýn mý?
Bugün piyasayý kullandý ve düþük hacimle devre kesti.. 2.28.Sonra karanlýktan çýkýþta 2.30 dan 1 milyona yakýn panik satýþý aldý ve 2 milyon da alýþ koydu..hadi nabzý yükselen versin dedi.baktý veren yok.2 kademe yukarýya alýp sonra aþaðýya kendi alýþlarýna verdi.
Bunu neden yapar?
Bedelli kötü deðil.iyidir.zaten pddd düþük,fk düþük ve fiyat dipte.bu durumda bedelli bu deðerleri daha da düþürür..
Patron bu durumda bedelli açýklýyor.þunu da söyleyeyim ben SPK nýn bedelliyi onaylayacaðýný sanmýyorum.keþke onaylasa.
Sonuç olarak piyasa izin verirse bir cisim yaklaþýyor bence..son turlara girdik.
Bedelli de çok güzel haber.
Ytd
spk bedelliyi kabul edecegýný sanmýyorum.red geldiðinde fiyat hýzlýca geri gelir….ytd
Çakal seni![]()
Tahtayý izlemeyen ,analiz bilgisi olmayanýn malýný süpürdü..þimdi gelir onlar 50 üstünden alýr..
Ytd
Galip ciðimizin hissesine teknik iþlermi bilmem ama haftalýkta fincan kulp var gibi. Yüz dene bebe yapacak imiþ. Bakým için para lazým. %100 bedelli istedi, bez parasý için, bide buradan bebe mamasý için %100 yapmak ister mi? [emoji16][emoji16][emoji16]
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Galip aga bebeler için güzel kar açýklamýþ. 213 milyon TL. Fk:3.39. Pd/dd: 0.74. Bedavadan biraz daha pahalý. Sebep? Patrona olan güven sorunu....
Þuan imkb de birçok hisse 40-50 fk, 4-5 pd/dd den iþlem görüyor. Patrona güven olsa þuanki fiyatý 15-20 TL lerde dolaþýrdý...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/914164
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri