Diyelim ki bölündükten sonra kuruþlu rakamlara bastý hisseyi. 70-80 krþ lardan alýcýsý çok bunun, kaptýrmýþ olur kendi þirketinin hisselerini.
Diyelim ki bölündükten sonra kuruþlu rakamlara bastý hisseyi. 70-80 krþ lardan alýcýsý çok bunun, kaptýrmýþ olur kendi þirketinin hisselerini.
Satýn kurtulun bu hissede geri alim falan yok. Zaten iyi hiç bir hisse bedelli yapmaz. Ben aldim bedelli geldi köpek gibi piþmaným. Her kademede sattilar. Zaten bütün endesk ileri giderken bu bollukta bile düþen hisseden bir cacik olmaz. Galip metur ve diðer hisseleri götürdü. Metro da hisse sayýsý bedelli sonrasý 320mil olacak. Bunu kaldýrmak zor. Maliyetim cok yuksek olmasa 1 gün bile düþünmem.
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tür gruplarýn bütün grup þirketletini birleþtirip tek þirket haline getirilmeli. Ayný nitelikte çok sayýda þirketle borsada gereksiz kalabalýk yapýyorlar. Niteliksiz uzun borsa tarihleri ortada grup þirketlerinin hepsinin… borsada ayný niyelikte çok sayýda þirketle alinin kulahý veliye, velinin külahý selamiye, selaminin külahý tekrar aliye oyunlarý hep!
Ben metro yu yýllardýr takip ederim. Ara sira da aldým sattým. Geri alým yapmaz. Geri alim lafiný hisse çakmak için çýkardý. KY psikolojisini iyi biliyor bu çakallar. Malý buradan çakacak 70-80 kuruþa indirecek, orada 7-8 ay bekletecek vs vs. 15 senedir bu taktikler. Seneye yazýn gene bedelli ister bu çakal.
Þ.siz operasyon evladý rüçhaný 10 kuruþa çekti. Kendileri benim ve çok kiþinin gözünde 10 deðil 1 kuruþluk adam deðil. Maliyet yukarýda olmasa çakar giderim....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri