TCMB bu yýl Temmuz'da 425 baz puan, Eylül'de 325 baz puan Ekim'de 250 baz ve Aralýk’ta 200 baz puan olmak üzere toplam 1200 baz puan indirimine gitti.
TCMB bu yýl Temmuz'da 425 baz puan, Eylül'de 325 baz puan Ekim'de 250 baz ve Aralýk’ta 200 baz puan olmak üzere toplam 1200 baz puan indirimine gitti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
meb e bak ya çocuðun notlarýný devamsýzlýðýný öðrenmek istiyorsan her ay 2,5tl ye sana mesaj atarým mesajý atmýþ
bir halt olacaðý yok.
Son dakika: Merkez Bankasý faiz kararýný açýkladý
Merkez Bankasý, Para Politikasý Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranýnýn yüzde 14’ten yüzde 12’ye indirilmesine karar verdi. Böylece Merkez Bankasý faizleri beklentilerin üzerinde indirmiþ oldu.
Merkez Bankasý politika faizini yüzde 14’ten yüzde 12’ye indirerek 200 baz puan indirime gitti. Reuters’ýn anketine katýlan 20 finansal kurumdan sadece üç tanesi bankanýn böyle bir indirim yapacaðý tahmininde bulunmuþtu.
tüh 200 yaptý![]()
200 ün üstü bozardý çünkü tahvil faizi 12..
Tahvil piyasasý kurudukça faizlerin bir önemi kalmýyor..
Bundan sonra 1 0.50 þeklinde 2 faiz indirimi daha gelirse de yavaþ yavaþ bekle gör kýsmýna girmek üzereyiz..
Þimdi oyun yerleri borsa..
Özellikle turk patronlarýn kaðýtlarý dipten yüzde 100 yaptý (hoþ 2 sene evvelki fiyatlarýnýn yakýnýnda bile deðiller ama)
Bankalara fazla yanaþamýyorlar.Yabancý yoðun orada..
Yabancý yoðun hisselerde 2 senedir yaðmur satýþ vardý..
Petkm thy tuprs...
Buralarda malý karþýlayanlar in ve tabi bankalardaki yabancýnýn tavrý yýlbaþýndan sonra iyicene belli olur..
Sürprizli bir yýl sonu olma ihtimali yüksek..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post3963824
link açýlmýyor ama ben halkb topiðinde okudum
bir halt olacaðý yok.
Faizden para kazanmak iyice öldü artýk..dolara devam![]()
Yer Ýmleri