-
dolar başlığı bildigimiz hisse başligina donmus [emoji846]
-

Originally Posted by
hayek
dolar topigi bildigimiz hisse topigine donmus [emoji846]
Borsadan çıkacak paralar dolara dönecek de ondandır.Hepten de alakasız değil bence sn hayek.
-

Originally Posted by
hkm
Adım ibrahim değil benzettiniz sanırım.Neyse aksa bana hep ters geldi.Yoksa bir ara 2014 de tüm paramla daldım.Baya bir dayak yedim aksadan.Sonra AKP seçimi sildi süpürdü o coşku ile zararı anca kapattım.Aksa hakkında her şeyi bilirim,aksaya güvenim tam da borsaya güvenmiyorum.Kaos zamanı hisse seçilmiyor,hepsi gümlüyor.
Neco'nun dizisindeki Ibrahim o sen degilsin.
-

Originally Posted by
hkm
Borsadan çıkacak paralar dolara dönecek de ondandır.Hepten de alakasız değil bence sn hayek.
Borsadan bu fiyatlarda para cikmaz.
140'e yolculuk baslarsa sasirmam.
-
Çok etkili bir aksa ve BİST reklamı oldu...
-

Originally Posted by
Tinaz
Borsadan bu fiyatlarda para cikmaz.
140'e yolculuk baslarsa sasirmam.
Valla ne diyeyim ben de borsacıyımdır,hiç bir borsacı zarar etsin istemem neticede.Hayırlısı diyelim,bekleyelim görelim.
-
Kamu bankalarindan haril haril dolar satanlar bunun farkindadir diye dusunuyorum.
-
burada dolara para koyanlara sözüm yok, sonuçta enflasyuona karşı kendini korumak için elzem bu ülkede.Ama doların gecen sene bistten daha cok para getirdiğini söyleyen vatandaş rüya görüyordur.İki ayda yüzde 6 gitmiş dolar reel hayat pahalılığı da zaten o kadar bu ülkede ee ben ne kazandım sonunda ? Onun için yabancı para bir yatırım aracı olamaz kolay kolay.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri