ts tavan gs +7 bu kapanýsta gene 10.5 den kapar
ts tavan gs +7 bu kapanýsta gene 10.5 den kapar
Belki de bugün bir deðiþiklik olsun der ve tavan yapar belli mi olur...YTD
Ýnanma insanlarýn samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eðer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
Semih Özsoyun istifa ettiði konuþuluyor!
https://www.haberturk.com/serdar-ali...z-2668600-spor
Ne kadar doðru bilemiyorum!
Ama bildiðim bir þey var eninde sonunda A.K. istifa edecek.
Seçim günü eliyle kemerini yukarýya çekerek topunuz gelin dediði zaman millet hurra çoþmuþtu bu klubu 5 senede þl en az yarý final oynatacak kadroyu kurar diye. Tabi bizde inandýk, dedik herhalde arkadan bu kadar üne þerefe teneke çaldýrmaz diye. ilk 6 ayda ben ve buradaki birkaç kiþi bundan bir nane olmayacaðýný anladý ve adamýn tek derdinin fener hisselerini bedavaya toplamak olduðunu millete anlatamadýk. Adamýn sportif hiç bir planý olmadýðýný tüm planlarýný borsa maniplasyonu üzerine kurduðunu bir türlü anlatamadýk.
Tabi ilk sene ve hata bu senenin ilk 2 ayýnda millet yine normaldir yapmayýn etmeyin yok enkaz aldý yok feneri imf kurtaramaz diye biþey demedi. Ama bugün en ürkek köþe yazarlarý bile alay ediyor artýk.
Saðlýk Bakaný Koca: "Liglerin devamý konusu, futbol federasyonumuzun kendi iradesi ile alacaðý bir karardýr."
Saðlýk Bakaný Koca: "Bugünkü görüþmede, müsabakalarýn (futbol) devamý konusunda somut bir talep gündeme gelmemiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Liglerin devamýyla ilgili TFF Baþkaný Nihat Özdemir yarýn saat 14.00'te açýklama yapacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ali Koç’tan Fenerbahçe’ye 70 milyon daha!
UEFA’nýn istediði borçsuzluk kâðýdý için tüm takýmýn þubat, mart ve nisan ayý alacaklarý ödendi. Gereken mali kaynaðý Koç buldu.
Fenerbahçe, UEFA'yla yapýlan FFP anlaþmasýnýn önemli maddelerinden olan ‘futbolculara borç olmamasý' þartýný saðladý. Sarý-lacivertli yönetim, futbolcularýn birikmiþ alacaklarýný 30 Nisan tarihinde ödedi. Böylece kulüp lisansý için gereken ‘borçsuzluk kâðýdý' alýndý.
https://skor.sozcu.com.tr/2020/05/05...-daha-1482176/
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri