Eski yönetimi beğenmezdim
Bu yönetimi de Komolli skandal kararı ve faiş transfer hataları , futbol bilmez yönetim anlayışı yüzünden beğenmiyorum, Bu yönetimin bana göre tek iyi yönü, baskette bütçe küçültmek oldu, basket kürek olsun lakin büyük paralara karşıyım.

Ne olursa olsun, totalde, bunların hepsi biz Fenerbahçelilerin iç işleri.

Kongre üyeleri kimi Başkan seçerse, tüm Fenerbahçeliler onu destekler. Ben de şu an ki yönetimi beğenmeme rağmen sonsuz desteklerim. Alacağı her kararın arkasındayım. Çocuklarım torunlar akrabalar full Fenerbahçeliyiz, dekoder falan bugün hepsi iptal edildi.

Türkiyede, Fenerbahçe ve Galatasaray ın olmadığı bi ligin izlenirliliği çöker, hele ki Fenerbahçe nin olmadığı bi lig hepten çöker. Fenerbahçe Türkiyenin en büyük reytingidir. Bugün Fenerbahçenin limiti düşük transfer yapamayacak diye sevinenler unutmasın ki, Fenerbahçe olmazsa, reyting in %50 si gider, o zaman diğer kluplerin yayın gelirleri hepten gider. Bu işten Fenerbahçe hariç herkes zararlı çıkar.
İnanmayan varsa, Kafe restoran işletenlere sorun, en çok kimin maçları izleniyormuş)))

Yönetim ve Kongre üyeleri ligden çekilir kararı alırsa, yayından çekilirse, kampanya yapsınlar, yine biz taraftarlar olarak üstümüze düşeni yapalım. Zarar neyse 35 milyon Fenerbahçeli taraftar olarak yine yarfım yapalım. Ben şahsen nakti sms her türlü yardım bağış yine yaparım.
Amatör lig, ptt artık nerde oynayacaksak maçları FB TV de versinler. Emin olsunlar, daha çok reklam ve yayın geliri elde ederler şu an ki gelirlerden.)))

Fenerbahçe Halktır, Halkın takımıdır.
Fenerbahçe sokakta maç yapsa, sokaklar kaldırımlar dolar, antreman maçı yapsın, bilet satsın, yine zararını çıkarır. Bu ligin en büyük markası Fenerbahçe dir.
Fenerbahçeye bu oyunları kim kuruyorsa büyük yanlış yapıyorlar. Yıllardır Fenerbahçeyi bitiricez diye, aslında Türk Futbolunu ve Türk Futbolunun gelirlerini bitirdiler.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.