Sakin... Maç yorumu yapacaksanýz Spor ana baþlýðýnýn altýnda Fenerbahçe baþlýðý var orada dilediðiniz gibi yorum yapabilirsiniz.
Sakin... Maç yorumu yapacaksanýz Spor ana baþlýðýnýn altýnda Fenerbahçe baþlýðý var orada dilediðiniz gibi yorum yapabilirsiniz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birbirinizi kýrmaya deðmez hissenin bugün kü hareketinden maçý alamayacaðý belliydi, tahta yapýcýlarýn hareketine göre maçýn sonucunun ne olacaðýný yýllar önce öðrendim ben! muhtemelen yarýn FENER taban BJKAS tavan açar, artýk BJKAS tavandan itibaren malý yedirmeye baþlar, bu FENER hissesini 35 tl civarý maliyetle 6 yýl boyunca taþýdým 22 bin lotum vardý, sonunda 10 tl civarý sattým, alma fýrsatý da vermedi, hisse 56 tl ya gitti, ben se bu defteri çok ciddi bir zararla kapadým!
Benim gerçekleþen zararým bu hisseden muhtemel zarar göreceklerin acýsýný umarým biraz hafifletir!
Savasc, umarim sabahki yorumum sonrasi cikmissindir hisseden. Sampiyonluklar sayilsada tv gelir hesaplamasina dahil edilmeyecwgi konusuluyor. Bu bakimdan hisseye beklediginiz o muazzam etkisi olmaz. Esas etki uefa ve tff davalarindan olurdu onlardanda bi ses seda yok. Kisa vade tek beklenti Low ile anlasma haberi. Uzaktan takib ediyorum sporlari. Fener 28 lere gelirseki ihtimal dogdu tekrar dusunecegim bakalim.
Teknik olarak gelebileceði dip seviye neresi olabilir acaba(lig 2.liði, geçmiþ þampiyonluklarýn verilme beklentisi vs dahil)
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sporlarin donemi bitiyor....Fener 28 den 38 lere Bjk 4 lerden 12 lere geldi.degerlendirenleri kutlarim.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakkika buz gibi penaltýyý verseydi yürekli hakem çalýp hýrsýzlýk yapmadan belki farklý þeyler konuþuldu. Zaten bunca verilmeyen sarý kartlar ofsayt çizgilere bakýlýrsa Beþiktaþý þampiyon yapacaklarýný haftalar önce is arkadaþlarýma söylemiþtim. Nasýl 2 sene önceki Rize Gs maçýnda emre ayaðý kýrýlýp kýrmýzý rizeye verilip o maçta penaltý verilmeyip haksýz hýrsýzlýk ayar çekme olduysa. Ne tesadüf basaksehir son 6 maçta ayar çekilip kaybetti puanlar gibi.. Bu senede bjk lehine verilmeyen bunca sarý ve kýrmýzý bariz kartlar yüze vurmalar fenere ofsayt çizgisi komedilere bakýlýrsa bu seneki ayarlar hýrsýzlýk Beþiktaþ kesinlikle þampiyon yapýldý bariz aklý olan görüyor zaten. Ve bu seneki olaylardan sonra artýk öyle soðudum ki çok þükür kýzýp üzülmüyorum artýk o seviyeye gelip artýk erken yaþta maçlara bakmayý býrakacaðým bu sene son.. eskiden arif düþ penaltý hakan at gel olsun du aralar. Bu futbol olmayýn da varmi fener gibi çeken yýllardýr çakma þike ayarlarý sonra silahlý pompalý saldýrý ne çektin be Fenerbahçe hamdolsun soðudum öðrendim artýk. Tiyatroyu filmi senaryoyu son senem izlemekten.. deðerli az olan bu yalan dünyada zamanýmý boþ maçlara yerine ALLaHýn rýzasýný kazanmakta harcayacagým hamdolsun çok þükür bizi doðru yola getirip vesile olan hýrsýzlar, çalanlar, hak yiyenlerden ve aydinlatanlardan Allah razý olsun onlar olmadan asla böyle görme imkaným olmazdý buda futbol ile alakalý son mesajým zaten. Allah iyi doðru dürüst insanlarla bizi karþýlaþtýrsýn ve kötü niyetli insanlardan bizi uzak tutsun inþAllah. Ve Selam
SM-F916B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum dogruyu gormus olmana sevindim. Aslinda tiyatro mac yayinlarinin ozel kanala gecmesi ile basladi. Besiktas sampiyonluk serisinin bitip terimli gsray in 8 - 0 lik maclari sonrasindan gunumuze kadar devam ediyor. Agirlikli gsray yararlandi sonrasinda fener ve besiktas. Suana kadar tek tahminimde yanildigim mac fenerin gencler maci oldu. Onun haricinde sizlerde sahitsiniz ekserisinde tiyatro siralamasina uygun sonuclar alindi. Cikan sonuc amac para kazanmak. Bu dogrultuda da hareket etmek. Gectim Turkiyeyi avrupa samp ligi kuralari bile onceden hazirlaniyorsa biz daha neyi konusuyoruzki. Bu baglamda tiyatro sahesinin onceden nasil sekillenecegini seziyorsak ona gore spor hisselerinde poz almak en dogrusu. Kendi adima beklentilerimi daha oncede yazdim bir daha yazmayacagim.
Yer Ýmleri