Elimde bir miktar var, tüm BIST de ki hisselerin çoðunda boþluk var, bunda da 1,12 de var ,eger kafamda ki olan 1,12 ve 1,13 e düþecek olursa hissemi iki katýna çýkar mayi düþünüyorum. Ytd
Ihlgm hissesi dinlenme yapýyor. En kýsa zamanda 1.28 1.40 1.50 görecektir. Bu sýra 1.10 görme ihtimaline olabilir. En kýsa zamanda yükselmesini beklemekteyim. Yýllardýr Ýhlgm bu fiyatlarda geziyor. Sabýrla bekleyen.ky sýkýlmýþtýr kar yapamamýþtýr. Þirketin durumu iyidir.Beklentim yüksektir. 2.00 olana kadar burdayým. Hayýrlý olur inþallah. Bu hisse senedi ileri zamanda yani bu yýlýn sonlarýnda 5.00 olma olasýlýðý yüksek onu açýktýr. Ben düþüncelerimi yazdým. Kimseye al demiyorum. Sat ta demiyorum. DEV UYKUDAN UYANSIN KÝMSE TUTAMAZ.
Zaten duyumlar da o yönde , beklentisi büyük. Her yolu deniyor trenden indirmek için . Bakalým ne zaman çýkisa baþlayacak. Ben 6 ncý aya kadar bu hissenin çok yukarý larda olacaðýný düþünüyorum.
Valla kolay cikarmayacaklar,sabýrlý olan kazanýr diye düþünüyorum ama çok aþýrý baský var.Belki bilanço sevdasýna 1.25-1.26 dener,fazlasýný hic zannetmiyorum 3-5 ay bu fiyatlarda surundurecek bu iblisler..ytd
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist te ki iþlermlerim % 80 asparagas , al gülüm ver gülüm ,sürü piskolojisi yapýp hisse sahipleri yada taþeronlar günlük oyunlarla para kazanýyor ,iþlemler kendi aralarýnda ,ancak ihlgm performansý ayan beyan ortada bu kaðýt bir pislik olmazsa seneye enaz 5 lira, sahipleri zarar eden gaz,ev aletleri yada holdinkle birleþme kararý alabilir, dogan holding te bunun benzeri görüldü ,kýsaca bir yamukluk olmazsa hisse ileri yönlü ,umarým hepimiz kazanýrýz...
Uzun süredir ilk defa hisse aldým minik miktarda, hareketliliði bitti en fazla iþlem görenlerden bile düþtü, halbuki bunlar olmasaydý ev parasý yatýracaktým.ytd.
alýntýdýr.
Yer Ýmleri