Nasil bir kumarhanedir bu yahu.
yabancýlar da dahil edildiðinde borsada artýk iþlemlerin % 20'sine yakýnýný robotlar gerçekleþtiriyor. robotlar üzerinden gerçekleþtirilen iþlemler halkbank dahil özellikle banka ve bist 30 hisselerinde yoðunlaþmýþ durumda.
robotlar daha önceki hareketlere bakarak, en çok kaybeden yatýrýmcýlara bakarak alým satým yaparak endeksi dalgalandýrýyorlar.
2017 senesinde 3 dolar yani 10 lira üstünde çok yatýrýmcýyý malladýlar. 2,5 yýldýr hâlâ onlarý döküyorlar.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamý kafadan salladýðým þahsi paylaþýmlardýr.
Ey nefis: 6.55 satayým dersin sonra 6.60 olur satmazsýn iþte böyle yine piþman olursun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kaç gundur brent le beraber hareket eden dow ilk defa ayrýþmýþ görünüyor þu an. Brent 51.400 e düþtü ama dow yüzde 2 artýda.
Bunu bekliyordum. Þahsi düþünceme gore dow yükselir brent düþmeye yada çýkmamaya devam ederse bunun rusyaya karþý yapýlan bir operasyon olma ihtimali ortaya cikiyor
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 10 yýldýr uðraþýyorum bu iþlerle daha beteri varmýydý hatýrlamýyorum. Uçak düþürdük darbe giriþimi oldu. Olduda oldu, ortak bir dediðin meteor eksik kaldý. Meslek icabý sayýsýz done geliyor. Akþam akþam 3 farklý yerden corona var ölen oldu vs. diyenler mesajlarý yaðýyor, ki bunlar doktor iþin içinde... Yarýn putinle anlaþsak ABD yaslar, anlaþma olmazsa tutan tuttuðuna yaslar... Kastamonulu bir hemþerim (fýkradýr Kastamonulu dostlarý tenzih ederim) avrupada bir yerde ters þeride girmiþ, trafik periþan tabiki. Polis çaresiz telsizden radyolara anons geçmiþ manyaðýn biri ters þeritte son hýzla gidiyor dikkatli olun. Bizimki dayanamamýþ basmýþ küfürü ne birü a..na goyiim hepüsü hepüsü..
Bizde de durum ayný hepüsü üstümüze geliyor acaba ters þerittemiyiz? Kalýn saðlýcakla...
Ne yapacaksin ortak. Boyle bir cografya iste. Ters seritte giden biziz, evet.
Senede 1 milyon kisi gripten gidiyor. Bu korona da fazla abartilmadi mi ki acaba?
Yer Ýmleri