“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Türkiye'deki toplam koronavirüs vaka sýralamasýnda 6. sýrada yer alan Isparta'daki koronavirüs vakalarýnýn neden bu kadar yüksek olduðuna dair açýklama yapan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, þehirdeki 268 vakanýn 245'ini umreden dönenlerin oluþturduðunu söyledi.
Karantinaya alýnmayýp Türkiye’nin dört bir yanýna daðýlan umreden dönenler vaka sayýlarýnýn artmasýnda önemli rol oynuyor.
Marina Abramovic isimli unlu satanist Türkiye ye koronavirüsün (Þubat 2020) tam göbeðinde neden geldi? Onu kim getirdi? Kimler sponsor oldu? Türkiye deki birlikte iþbirliði yaptýðý satanistler kimler? Lady Gaga ve Marina Abromovic dünyadaki önde gelen satanistlerdendir.
Yer Ýmleri