-

Originally Posted by
dimitris
Torpilliler birbirine bulaştıracak ellam

Tabi ki biz kim kopegiz ki torpillilere bulastiralim.
-

Originally Posted by
deepblue35
Tom hanks ve eşi tedavi oldu ve taburcu oldular.Hep olumsuz haberler veriliyor.Buda burada dursun.63 yaşında şeker hastası ve kısa sürede iyileşti.
Tom banka İlluminatinin has adami olarak bu konuda (yoksa senaryo mu bilmiyorum demeli) mesajı verdi ve gitti demeye getiriyor komplocular....ne mesajiysa artık..
-
-
Saraydan kız kaçırması vardı Mozartin ...
Bizde karantinadan kız kacirmalar başlamış...
Bu laubalilikle bir kaç haftaya hasta sayısı nereye çıkar hep birlikte göreceğiz...
Ciddiyete disipline sopasiz gelmemeye alışkın ve de yatkin bir toplumuz. İşimiz zor bu hastalıkla.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Lokum tarifi mi bu nedir
Net gözükmüyo
Dostum sen de virüs olsa da lüpletecek gibisin maşallah.
-

Originally Posted by
dimitris
Hep Amerika, Amerika diyoruz ama bu virüs işinden Çin çok kazançlı çıkacak gibi bir his var bende.
Yabanci kaynaklarin bazilari, Cin'in hastaligi kontrol altina aldigi haberini geciyorlar.
Italya, AB'li ortaklarindan oksijen tupu talep etmis, tek bir tup vermemis ortaklari, fakat Cin, aninda yardimci doktorlari ile birlikte ucak dolusu oksijen tupunu yigmis Italya'ya.
Bu bilgiler icin link-kaynak veremiyorum, Kanada'dan bir arkadasim telefonda anlatti.
Herhalde orada seffaf bir yayincilik var ki, bunlari tv'lerden ogreniyorlar.
-

Originally Posted by
Tinaz
Yabanci kaynaklarin bazilari, Cin'in hastaligi kontrol altina aldigi haberini geciyorlar.
Italya, AB'li ortaklarindan oksijen tupu talep etmis, tek bir tup vermemis ortaklari, fakat Cin, aninda yardimci doktorlari ile birlikte ucak dolusu oksijen tupunu yigmis Italya'ya.
Bu bilgiler icin link-kaynak veremiyorum, Kanada'dan bir arkadasim telefonda anlatti.
İnternette 1,2 milyon maske gönderdiği ve sonrasında doktor ilettiği mevcut. Şu anda dünyanın solunum cihazı ihtiyacını sağlayabilecek tek ülke. Diğerleri kendilerine saklıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Tinaz
Ne mübarek insan bu Çin'li yoldaşlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri