-

Originally Posted by
hkm
Komplo teorisi diye bir şey olamaz,bir teori ya vardır ya yoktur.Ortada bir teori varsa da o zaman inanç söz konusu olamaz.İnanç dinde olur , bir teori ya doğrudur ya yanlıştır.Komplo teorileri diye aşağılanmaya çalışılan bazı konular halk uyanmasın diye o kategoriye sokulur.
Zaten kendimi paranoyak olarak göstermem (ki gercekten öyle davranirim bu konuda) insanlarin denetim altina alinmak isteginin oldugu teorisini kabul ettigim anlamina geliyor. Gectigimiz yillarda olusan her felaket (dogasal, finansal, su anda sagliksal) sonrasi bu denetimi bir kademe daha arttirdilar. Simdi bir kac kademe atlayarak gidecekler. Yillardir kredi karti kullanirim, ama sadece ucak bileti alirken ve benzin alirken kullanirdim. Gectigimiz haftalarda normal alisverisimde de kullanmaya basladim (zorunda kaldim daha dogrusu, kasiyerleri korumak icin gerekli görüldügü icin). Kuralci bir insanimdir, begenmesem de konulmus kurallara uyarim.
Ancak bu demek degildir her türlü teoriye acigim. Cok mantik disi olan teoriler var. Isteyen kabul eder, isteyen etmez (dogru görür, yanlis görür).
-

Originally Posted by
dimitris
Evet ben de izlemiştim. Zaman, para olarak kullanılıyordu, dünya şehirlere bölünmüştü. Daha iyi bir şehre gitmek için zaman ödemen gerekiyordu.
1 TL kaç dakika eder acaba ?
O film defalarca izlenmesi gereken bir film.Sonunda herkesin zaman saatine zaman yüklüyordu sistem ,o zamanlarla insanlar silah alıyordu ve anarşi oluyordu.Tanıdık geldi mi.Joker filmi boşuna çevrilmedi boşuna oskar almadı.Aslında adamlar ne yapacaklarını pek saklamıyorlar.
-

Originally Posted by
samreit
Zaten kendimi paranoyak olarak göstermem (ki gercekten öyle davranirim bu konuda) insanlarin denetim altina alinmak isteginin oldugu teorisini kabul ettigim anlamina geliyor. Gectigimiz yillarda olusan her felaket (dogasal, finansal, su anda sagliksal) sonrasi bu denetimi bir kademe daha arttirdilar. Simdi bir kac kademe atlayarak gidecekler. Yillardir kredi karti kullanirim, ama sadece ucak bileti alirken ve benzin alirken kullanirdim. Gectigimiz haftalarda normal alisverisimde de kullanmaya basladim (zorunda kaldim daha dogrusu, kasiyerleri korumak icin gerekli görüldügü icin). Kuralci bir insanimdir, begenmesem de konulmus kurallara uyarim.
Ancak bu demek degildir her türlü teoriye acigim. Cok mantik disi olan teoriler var. Isteyen kabul eder, isteyen etmez (dogru görür, yanlis görür).
Sayin sem rayt morugu
Kasiyeri degil kendini kolla
Gredi gartini verdin elemantere
Tam Cekim yaparkene gonusup dikkatini dagitecen
Yogusam
Ustundeki numerolari aklinda tutabilir
Kotu niyetli Zeki bi kasiyer
-

Originally Posted by
samreit
Arada bazı salakça teoriler salıyorlar piyasaya ,böylece asıl mantıklı olanlar da saçma gelsin insanlara isteniyor.
-

Originally Posted by
MKELES
Davos 'ta bunlar konuşuluyorsa Bilderberg 'te neler konuşuluyor acaba ?
Teknolojinin lehimize işlemediğini düşünüyorum.
Çamaşır makinası gibi hayatı kolaylaştıran aletler olmadan önce ev sahipleri bir hizmetçisi ihtiyaç duyarlardı. Artık gerek yok .
İnsansız fabrikalar, robotik tarım geliştikçe bu dünyada işçi, memur olarak dahi yerimiz kalmayacak. İhtiyaçları olmayacak bize .
Atıl, gereksiz, üstlerine yük olan insanları neden istesinler gezegenlerinde .
-

Originally Posted by
Moruk
Sayin sem rayt morugu
Kasiyeri degil kendini kolla
Gredi gartini verdin elemantere
Tam Cekim yaparkene gonusup dikkatini dagitecen
Yogusam
Ustundeki numerolari aklinda tutabilir
Kotu niyetli Zeki bi kasiyer
Gartimi elimden kimseye virmem, mirak itme.
Gartimi hemide ozaktan tutim.
-
Abd'de haftalık işsizlik başvuruları 3,341 milyon ile 6,648 bin (beklenti 3,100 milyon)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Yok kanına ilaç verip herkese bir ID koyacaklarmış falan. Yok erkekliği öldüreceklermiş falan. Adamlık öleli çok oldu zaten, bir de erkeklik ölürse vay halimize.
Ne ara geldik bu komplo teorilerine yav.
Daha iki gün önce neandartalları öldürdük diye mahkeme kuruyordunuz ya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri