ABD'de bir senatör Þubat ayý baþýnda korona virüsün tüm dünyada yayýlacaðýna dair önceden haber alýp, elindeki milyonlarca dolarlýk borsa hisselerini sattýðý ama salgýn bilgisini herkesten sakladýðý ortaya çýkmýþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýtalya’da son 24 saatte 627 kiþi daha hayatýný kaybetti , toplam can kaybý 4032 oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýtalya'da bugün 5 bin 986 yeni koronavirüs vakasý tespit edilirken, toplam vaka sayýsý 47 bin 21'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýngiltere’de koronavirüs önlemleri kapsamýnda bu geceden geçerli olmak üzere restoran, bar, cafe, sinema ve tiyatrolarýn kapatýlmasýna karar verildi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri